Wat we doen

Wij van Fueld helpen je
graag met advertising

Advertising biedt vele mogelijkheden, het is mogelijk om via veel verschillende kanalen te adverteren. Niet alleen Google Ads, ook de verschillende social mediakanalen bieden de kans om jouw doelgroep te bereiken met jouw specifieke doelen. Benieuwd hoe wij jou helpen je doelen te halen met de inzet van advertising?

Advertising-min
Content creatie-min

Jij weet wat je doelgroep is en met welke boodschap je ze wilt benaderen. Maar weet je ook welke vorm van content het meest geschikt is voor jouw doelgroep? Contentcreatie vanuit de gedachte wie jouw doelgroep is en met welk doel jij ze wilt benaderen.

Met de inzet van marketing automation jouw klanten binden én behouden. Door verschillende kanalen met elkaar te integreren wordt de inzet van marketingactiviteiten één samenhangend proces. Met een totaal klantbeeld als resultaat.

Marketing automation-min
Social media-min

Op welke social mediakanalen is jouw bedrijf aanwezig? Samen kijken we welke kanalen het meest geschikt zijn om in te zetten voor jouw bedrijf, gebaseerd op de aanwezigheid van jouw doelgroep. In contact komen met je doelgroep of kennis delen zodat ze de expertise van jouw bedrijf inzien. Wij monitoren en onderhouden de kanalen zodat de online aanwezigheid van jouw bedrijf optimaal is.

Je website is jouw visitekaartje voor je doelgroep. De eerste indruk is het belangrijkste! Met website-optimalisatie kijken we niet alleen naar de voorkant van je website, we zorgen ook dat de achterkant optimaal is ingericht. Jouw doelgroep weet jou te vinden én jouw website is zo ingericht dat ze het doel van jouw website behalen. Benieuwd hoe wij dat doen?

Website optimalisatie-min

Even sparren over de mogelijkheden?