Linkbuilding scan

Kwalitatieve links voor je website

De vindbaarheid van je website is erg belangrijk, linkbuilding speelt hier een grote rol in. Het hebben van voldoende relevante externe links, ook wel backlinks genoemd, is tegenwoordig een belangrijke succesfactor om goed gevonden te worden.

Voor Google is de inhoud en relevantie van een website steeds belangrijker geworden. Voor de zoekmachines zijn externe links een indicatie voor de kwaliteit van de website. Het hebben van links vanuit relevante websites die hoge autoriteit bezitten geeft dan ook de indicatie dat de inhoud en de relevantie van de website goed is.

Linkbuilding scan

Met een linkbuilding scan kijken we samen naar het aantal gewenste inhoudelijke links. Op basis hiervan gaan wij aan de slag. Het eindresultaat van de linkbuilding scan is een lijst met mogelijke websites waarvandaan een zinvolle link gerealiseerd kan worden. Uit deze lijst kan dan een keuze gemaakt worden hoeveel links en bij welke websites dit gerealiseerd moet worden.

Wil jij weten hoe we linkbuilding in kunnen zetten voor jouw website? Met behulp van een linkbuilding strategie, gebaseerd op bevindingen uit de praktijk, zorgen wij voor kwalitatieve links!

De kosten voor deze uitgebreide linkbuilding scan bedragen € 90 excl. BTW. Je kunt de linkbuilding scan hiernaast aanvragen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken!

Vraag aan


Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.