Symagic
Planning

Hoe Fueld Symagic heeft geholpen om zichtbaar te worden

Mockup-symagic
logo-header-symagic-2018kopie

SOFTWARE VOOR SOCIAL WORKFORCE MANAGEMENT

Symagic levert social software voor workforce management. Met meer dan 15 jaar ervaring in workforce management, combineert Symagic innovatieve techniek met een focus op mensen en medewerkers. Deze software is inzetbaar binnen verschillende branches, zo levert Symagic onder andere aan callcenters, de retail, de zorg en de field serviceorganisaties.

Planningsoftware-min

DE VRAAG VAN SYMAGIC AAN FUELD

Symagic heeft ons gevraagd om hen te helpen om online meer zichtbaar te worden, om zo in contact te komen met organisaties die een planning vraagstuk hebben. De uitdagingen van potentiële klanten zijn zeer specifiek, waardoor de vindbaarheid van Symagic erg belangrijk is. Voor Symagic is een goed vindbare website van belang, die potentiële klanten op zo’n manier aanspreekt dat ze daadwerkelijk klant worden van Symagic. Andere aandachtspunten waarmee we de zichtbaarheid en positionering ondersteunen is op het gebied van inhoudelijke content. Symagic beschikt over veel kennis, die wij om hebben gezet in gerichte campagnes.

zelfroosteren-oplossing-symagic-min
Social-software-min
Planning-in-retail-min
Personeelsplanning-min

WERKWIJZE

We hebben de website van Symagic gerealiseerd op basis van de gewenste positionering. De positionering is vooraf vastgesteld in samenwerking met een expert. De grote lijn van de marketingstrategie hebben we uitgewerkt, welke we in samenwerking met Symagic zelf hebben uitgevoerd. De resultaten meten we continu, zodat we kunnen bijsturen en de marketingactiviteiten zo effectief mogelijk uitgevoerd worden. Activiteiten zoals het uitbesteden van social media lopen door met een vast aantal uren per week. Grotere onderdelen pakken we aan als een project, zoals bijvoorbeeld het schrijven van een whitepaper, aanpassingen aan de website of het zowel online als offline ondersteunen van een beurs.

Symagic-Magazines-min

OOK MARKETINGKENNIS INHUREN?

Neem nog vandaag met ons contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

RESULTAAT

Het resultaat is een nieuwe website die goed vindbaar is, het aantal bezoekers is in een half jaar tijd verdubbeld. Daarnaast is de conversie op de website verzesvoudigd. Naast dat we de website hebben geoptimaliseerd, hebben we Google AdWords en LinkedIn Advertising ingezet. Omdat we de social media van Symagic onderhouden, is hun zichtbaarheid op de kanalen gegarandeerd. Door de combinatie van een campagnematige aanpak die gericht is op hun doelgroep en de aanwezigheid op de verschillende kanalen is de conversie verhoogd.

Fueld heeft ons binnen de doelgroep geweldig op de kaart gezet en de conversie van zowel website als binnen het commerciële proces vervijfvoudigd. Dat heeft geleid tot een sterke groei van het aantal klanten.

Simon de Jonge, directeur Symagic

Website: symagic.com
Website-symagic-frontpage