Wat is SEO?

Investeren in SEO zorgt er kort gezegd voor dat jouw website eerder gezien wordt. Door de juiste inrichting van jouw pagina’s weten zoekmachine’s precies in welke branche jij actief bent en toont de juiste pagina’s aan de juiste personen. De grootste factor hier in zijn zoekwoorden. Dit zijn de woorden die het beste bij jouw diensten passen, én die jouw doelgroep veel gebruikt in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Wil je meer over SEO weten? Je vindt er alles over op de wat is SEO pagina!

seo test verbeteren

Bereken hier in één minuut jouw SEO score!

Onze SEO aanpak in 5 stappen

SEO bestaat uit verschillende onderdelen. Sommige daarvan voer je uit op de webpagina zelf, andere hebben een technische benadering nodig. Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring, waarbij we vooral kijken naar de juiste strategie voor de juiste doelgroep.

Technische SEO

Technische SEO

Achter de techniek op de website zijn de meeste quick wins te behalen. Dit begint bij een duidelijke website structuur. De bezoeker navigeert snel naar de juiste informatie en Google begrijpt hoe jouw website opgebouwd is. 

Zoekwoorden strategie

Een vindbare website begint bij de juiste zoekwoorden. We kijken welke zoekwoorden je doelgroep op zoekt. Daarbij houden we rekening met het zoekvolume, maar ook de zoekintentie. Zo komen de meest relevante mensen op je website.

Zoekwoorden strategie
Contentcreatie

SEO contentcreatie

Aan de hand van de gevonden zoekwoorden, maken we per kwartaal een contentkalender. Aan deze kalender koppelen we de juiste content, die in overleg geproduceerd kan worden. Denk dan aan blogs, video’s, documenten of andere contentitems.

Autoriteit

Ook een website kent autoriteit. Verschillende tools meten dit aan de hand van links die naar jouw website gaan. Deze digitale vorm van mond-tot-mond reclame noemen we linkbuilding. Onze linkbuilding specialisten weten de juiste links voor jou te leggen zodat jouw website gezien wordt al betrouwbaar.

autoriteit linkbuilding
SEO monitoring

Monitoren

De inzet van data en tools geeft ons de kans om dashboards te delen die we in maandelijkse meetings bespreken. Zo heb je altijd zicht op wat werkt en wat we gericht gaan verbeteren. Jouw team krijgt daardoor SEO inzichten en blijft altijd aan het hoofd van ons team.

Zelf aan de slag met SEO? 10 gratis tips!

Fueld--Whitepaper--10-SEO-tips

Kunnen we iets voor je betekenen?

Online zijn er natuurlijk veel tips te vinden, zoals deze stappen voor een Google vriendelijke website. Maar ben je op zoek naar advies, een SEO offerte of een sparringspartner, dan staat ons team voor je klaar. SEO optimalisatie is bij uitstek geschikt om jouw concurrenten de baas te zijn in zoekmachines. Wij zoeken graag uit waar het op je bedrijfswebsite aan ontbreekt en kunnen goed inschatten wat er voor nodig is om dat op te lossen.