Studentenbijbaan

Regelmatig hebben we ruimte voor studenten die een opleiding volgen in de richting van marketing of communicatie. Dit geeft je de mogelijkheid om naast je studie te werken bij een bedrijf die relevant is voor je studie. Oftewel een studiegerichte bijbaan!

We bieden je een bijbaan van 12-16 uur op het gebied van digital marketing. Je zult je onder andere bezighouden met het onderhouden van social mediakanalen, het schrijven van blogs en het meedenken over het bereiken van het gewenste online doel van de klant. Werken bij Fueld biedt meerdere voordelen:

  1. Je bijbaan valt binnen het vakgebied van je opleiding.
  2. De flexibele werktijden kan jij naar wens invullen, afhankelijk van je studierooster of je studiedruk.
  3. Je krijgt meteen veel verantwoordelijk, we verwachten dat je met een frisse wind meedenkt met de klanten.
  4. Een prima uurloon!

Per januari zijn we op zoek naar een student om ons team te versterken! Je zult je bezighouden met het onderhouden van social mediakanalen, het schrijven van blogs voor diverse klanten, het bijwerken van websites en mailingen schrijven. We verwachten ook dat je meedenkt over hoe we het doel van onze klanten kunnen behalen met de inzet van online marketing.

Ben jij of ken jij een zelfstandige en enthousiaste student die naast de studie een zinvolle en passende werkomgeving in Groningen zoekt? Laat het ons vooral weten door te mailen naar info@fueld.nl!