Studentenbijbaan

Regelmatig hebben we ruimte voor een slimme en actieve student marketing en of communicatie. Hiermee haken we in op de behoefte van studenten om een studentenbaan in Groningen te combineren met studie. Sinds een aantal jaren hebben we bij Fueld het fenomeen ‘studiegerichte bijbaan’. Een aantal studenten krijgen een parttime baan bij ons op het vlak van online marketing, content marketing en leadgeneratie. De opzet van het bieden van studentenbanen, heeft de volgende voordelen:

  1. Studenten die moeten bijverdienen om hun studie te bekostigen doen dat op het vakgebied van hun studie en niet achter de bar of in een winkel
  2. De flexibele werktijden kunnen aangepast worden aan de studiedruk waardoor er geen extra druk op het studieresultaat ontstaat
  3. Studenten krijgen meteen veel verantwoordelijkheid en leren heel veel op hun vakgebied
  4. Met een prima uurloon

Openstaande vacature
Per direct hebben wij weer plek voor een nieuwe student die een studie volgt op het gebied van communicatie, marketing, media of journalistiek. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het schrijven van blogs voor diverse klanten, onderhouden van social media kanalen (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram), bijwerken van websites en mailingen schrijven. We zijn op zoek naar iemand die naast zijn/haar studie 12-16 uur per week beschikbaar is.

Ben jij of ken jij een zelfstandige, slimme en enthousiaste student die naast de studie een zinvolle en passende werkomgeving in Groningen zoekt? Laat het ons vooral weten door te mailen naar info@fueld.nl!