Ben jij binnenkort onderdeel van ons SEA team?

Vacature SEA specialist Groningen – Wij zijn Fueld 

Advertentie · www.fueld.nl/werken-bij · 050 210 4222  

Herken jij deze opmaak direct? Dan kan het niet anders dat jij een échte SEA specialist bent! Ga vandaag nog met ons in gesprek om kennis te maken. 

  

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een SEA specialist.  

Over Fueld: wij leveren een werkende marketingmachine voor B2B organisaties 

Marketing wordt vaak gezien als een machine. Die machine kun je tegenwoordig overal kopen in de vorm van tools en software, maar moet ook geïmplementeerd en bediend worden. Dit kost voor middelgrote organisaties veel tijd en geld, terwijl je eigenlijk wilt dat de focus op bedrijfsprocessen ligt. 

Het Fueld team is gespecialiseerd in de implementatie van all-in-one CRM-platform HubSpot, en ontzorgt jouw organisatie met het inzetten van de beste marketingmiddelen rondom dit cloudsysteem. Naast CRM en marketingtools biedt HubSpot ook sales en operations mogelijkheden. 

En wij zorgen ook voor de brandstof 

‘Marketing as a Solution’ is ons eigen veelgeprezen unieke online marketingconcept met uiterst precieze targeting. MaaS bestaat uit zes online marketingdiensten met ieder hun eigen bijbehorende marketingtools. Deze zes samenhangende diensten worden door onze specialisten ingezet en gemonitord waardoor een enorm groot gedeelte van de doelgroep bereikt wordt. 

 

Wat mag je doen bij Fueld? 

Je gaat voor onze klanten aan de slag om beter vindbaar te worden middels advertising in de bekende zoekmachines. Er wordt op dit moment voornamelijk gebruik gemaakt van Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager en CRM platform HubSpot. Aan de hand van campagnes en zoekwoordenonderzoeken draag jij de zorg voor een aansluitende advertising strategie, welke je ook zelf inricht.  

Grote kans dat jij helemaal blij wordt van data, wij gelukkig ook! Daarom mag je zelf werken aan data-analyse en optimalisatie zodat jouw naam in één adem genoemd wordt met conversiepercentage. Wat zeg je daarvan? 

 

Wat we van jou verwachten 

Omdat online marketing voortdurend in beweging is, moeten wij meebewegen. Jij houdt de trends en ontwikkelingen in de gaten en past deze toe binnen de accounts van onze klanten. Je bent regelmatig op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebt een adviserende en uitvoerende rol tegelijk. Er is veel vrijheid om nieuwe ideeën te testen en bent niet bang voor een uitdaging.  

Je staat in direct contact met een projectmanager, een copywriter, een SEO/SEA specialist, een programmeur en een grafisch designer. Je hebt de beschikking tot veel expertises, waardoor communicatieve skills erg belangrijk zijn. Daarnaast vragen we minimaal één jaar ervaring met SEA of (bijna) een diploma op zak van een bèta-gerelateerde studie. 

 

Werken bij Fueld 

Wij werken gestructureerd en houden in de ochtend altijd een korte stand-up. Zo heb je iedere dag even contact met alle collega’s, ook als je thuiswerkt. Dat doen we allemaal ongeveer 1-2 dagen per week. Deze functie is bij voorkeur op basis van een full-time contract. 

 

Interessante arbeidsvoorwaarden 

  • Pensioenregeling zelf in te vullen 
  • Bonusregeling 
  • Studeren in werktijd 
  • We lunchen iedere dag samen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Leuke bedrijfsuitjes  
  • Regelmatig een vrijdagmiddagborrel 

Ons gezellige kantoor in Groningen beschikt over meerdere ruimtes, overlegplekken en een foto/video studio. Zien we je daar binnenkort? 

 

Wij hopen dat je interesse gewekt is. Laat het in dat geval vooral weten door jouw CV te mailen naar info@fueld.nl of bel naar 050 210 4222!