VIA subsidie voor strategische marketing

De VIA subsidie is een mogelijkheid om als MKB’er 50% subsidie te ontvangen voor projecten met betrekking tot de innovatie van jouw bedrijf of organisatie. Het doel van de VIA subsidie is dat je onderneming meer toekomstgericht gaat ondernemen.

De minimale subsidiabele kosten zijn €10.000,- en de maximale subsidie bedraagt €12.500,-. Dit betekent dat de kosten van je project minimaal €10.000,- moeten bedragen om voor de subsidie in aanraking te komen. Bij deze projectkosten ontvang je €5.000,- subsidie.

flyer-mockup

Wanneer krijg je subsidie voor strategische marketing?

Je bent MKB'er in Noord-Nederland

Je bent MKB'er in Noord-Nederland

De VIA subsidie is voor het MKB in Noord-Nederland (de provincies Groningen, Drenthe of Friesland).

Je bedrijf voldoet aan de voorwaarden

Je bedrijf voldoet aan de voorwaarden

Je bedrijf heeft minder dan 250 FTE (inclusief gedetacheerden), je balanstotaal is lager dan €43 miljoen en je jaaromzet is lager dan €50 miljoen.

Je wil innoveren middels strategische marketing

Je wil innoveren middels strategische marketing

De VIA subsidie geeft je onderneming een uitgelezen mogelijkheid om een strategisch marketing-project op te zetten, waarbij de kosten door een subsidie voor 50% gedekt worden.

Waarom strategische marketing?

De VIA subsidie geeft je een uitstekende mogelijkheid om als bedrijf of organisatie te innoveren op het gebied van strategische marketing door middel van een subsidie van 50%. Het MKB in Noord-Nederland heeft verschillende uitdagingen op het gebied van marketing.

Hierbij kan je denken aan het ontbreken van genoeg marketingkennis of -kracht, een te lage conversieratio of het ontbreken van de mogelijkheid tot het aannemen van additionele FTE. Deze factoren zorgen allen voor te weinig bekendheid onder de potentiële klanten en het mislopen van interessante opdrachten.

Strategische marketing is dus een uitstekende mogelijkheid om als bedrijf of organisatie te innoveren. Daarnaast wordt de helft van de te maken kosten door de VIA subsidie voor rekening genomen. Fueld helpt je, als Marketing as a Solution-provider voor ICT- bedrijven, bij dit proces en werkt samen met jou toe naar de innovatie van je organisatie.

Bereken je VIA-subsidie

Door middel van een Excel-bestand kan je jouw uitgaven voor je strategische marketing-project invullen waardoor je meteen kan zien hoeveel subsidie jij ontvangt.

Beginnen aan jouw gesubsidieerde marketing-project?

Ben je overtuigd geraakt van de mogelijkheden die de VIA subsidie je onderneming biedt op het gebied van strategische marketing? Dat is goed nieuws! Want dat zijn wij bij Fueld ook.

Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen contact met je op over de verder te nemen stappen. Of je nou al wel of geen strategisch marketing-project in gedachten heeft, samen werken we toe naar de innovatie van jouw organisatie.