VIA subsidie voor strategische marketing

De VIA subsidie is een mogelijkheid om als MKB’er 50% subsidie te ontvangen voor projecten met betrekking tot de innovatie van uw bedrijf of organisatie. Het doel van de VIA subsidie is dat uw onderneming meer toekomstgericht gaat ondernemen.

De minimale subsidiabele kosten zijn €10.000,- en de maximale subsidie bedraagt €12.500,-. Dit betekent dat de kosten van uw project minimaal €10.000,- moeten bedragen om voor de subsidie in aanraking te komen. Bij deze projectkosten ontvangt u €5.000,- subsidie.

flyer-mockup

Wanneer krijgt u subsidie voor strategische marketing?

U bent MKB'er in Noord-Nederland

U bent MKB'er in Noord-Nederland

De VIA subsidie is voor het MKB in Noord-Nederland (de provincies Groningen, Drenthe of Friesland).

Uw bedrijf voldoet aan de voorwaarden

Uw bedrijf voldoet aan de voorwaarden

Uw bedrijf heeft minder dan 250 FTE (inclusief gedetacheerden), uw balanstotaal is lager dan €43 miljoen en uw jaaromzet is lager dan €50 miljoen.

U wilt innoveren middels strategische marketing

U wilt innoveren middels strategische marketing

De VIA subsidie geeft uw onderneming een uitgelezen mogelijkheid om een strategisch marketing-project op te zetten, waarbij de kosten door een subsidie voor 50% gedekt worden.

Waarom strategische marketing?

De VIA subsidie geeft u een uitstekende mogelijkheid om als bedrijf of organisatie te innoveren op het gebied van strategische marketing door middel van een subsidie van 50%. Het MKB in Noord-Nederland heeft verschillende uitdagingen op het gebied van marketing.

Hierbij kunt u denken aan het ontbreken van genoeg marketingkennis of -kracht, een te lage conversieratio of het ontbreken van de mogelijkheid tot het aannemen van additionele FTE. Deze factoren zorgen allen voor te weinig bekendheid onder de potentiële klanten en het mislopen van interessante opdrachten.

Strategische marketing is dus een uitstekende mogelijkheid om als bedrijf of organisatie te innoveren. Daarnaast wordt de helft van de te maken kosten door de VIA subsidie voor rekening genomen. Fueld helpt, als Marketing as a Solution-provider voor ICT- bedrijven, u bij dit proces en werkt samen met u toe naar de innovatie van uw organisatie.

Bereken uw VIA-subsidie

Door middel van een Excel-bestand kunt u uw uitgaven voor uw strategische marketing-project invullen waardoor u meteen kunt zien hoeveel subsidie u ontvangt.

Beginnen aan uw gesubsidieerde marketing-project?

Bent u overtuigd geraakt van de mogelijkheden die de VIA subsidie uw onderneming biedt op het gebied van strategische marketing? Dat is goed nieuws! Want dat zijn wij bij Fueld ook.

Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen contact met u op over de verder te nemen stappen. Of u nou al wel of geen strategisch marketing-project in gedachten heeft, samen werken we toe naar de innovatie van uw organisatie.