Wat is MaaS?

Marketing as a Solution (MaaS) is de uitbesteding van een krachtige combinatie aan marketingdiensten, die doelgericht wordt ingezet om de gedefinieerde doelgroep te bereiken en daardoor de marketing van een organisatie succesvol laat zijn.

uitbesteding_marketing_volgens_een_vast_tarief

Uitbesteding marketing volgens een vast tarief

krachtige_combinatie_aan_zes_diensten

Krachtige combinatie van zes diensten

meetbaar_bestuurbaar_en_succesvol

Meetbaar, bestuurbaar en succesvol

Waarom MaaS?

De keuze voor Marketing as a Solution zorgt voor de uitbesteding van marketing, voor een vast tarief gedurende een jaar, waardoor een organisatie bespaart op deze werkzaamheden maar inzicht blijft houden in de voortgang en resultaten.

Daarnaast zorgt MaaS met de krachtig afgestemde combinatie van zes marketingdiensten voor een grondige targeting van de doelgroep, wat uiteindelijk alleen tot succes kan leiden. Daarom MaaS.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Marketing volgens MaaS

MaaS is allesomvattende marketing met uiterst precieze targeting. Marketing as a Solution bestaat uit zes marketingdiensten met elk hun eigen bijbehorende marketingtools. Deze onderstaande zes marketingdiensten worden allemaal op hun eigen unieke manier ingezet en daardoor ontstaat er een vangnet dat de gehele doelgroep bereikt.

Via het vaste maandelijkse MaaS-tarief wordt het contact met uw doelgroep gedurende een heel jaar onderhouden. Uiteindelijk zorgt de jarenlange ervaring en expertise van Fueld in de marketingwereld voor leads van kwaliteit.

telemarketing

Telemarketing

Je doelgroep krijgt de juiste benadering op het juiste moment waardoor ze niet alleen klant worden, maar ook klant blijven.

Download het MaaS-whitepaper

whitepaper_marketing_as_a_service
infographic_marketing_as_a_service

Hoe werkt MaaS?

 • 1. Definiëring doelgroep
  Door de doelgroep te definiëren wordt duidelijk op wie de boodschap gericht moet worden.
 • 2. Vaststellen marketingkanalen
  Stel de juiste marketingkanalen vast die ingezet moeten worden om de doelgroep te bereiken en om te zetten naar websiteverkeer.
 • 3. Kwalificatie doelgroep
  Verwerking van het websiteverkeer tot gekwalificeerde informatie.
 • 4. Benadering doelgroep
  Benader de doelgroep via het juiste medium, op het juiste moment met de juiste boodschap.
 • 5. Kwalitatieve leads
  Ontvang kwalitatieve leads en geniet van het succes van MaaS!

Download het Frankwatching-artikel

whitepaper_marketing_as_a_service

Wat kost MaaS?

De kosten van MaaS zijn vast, maandelijks en afhankelijk van de grootte van uw doelgroep. Het succes van MaaS wordt bepaald door de precieze targeting van deze doelgroep en dat maakt de definiëring van uw doelgroep een uiterst belangrijk proces. Om de omvang van uw doelgroep te bepalen kunt u het beste geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo weet u exact wie, waar, wanneer en hoe getarget wordt.

*De looptijd van MaaS bedraagt 1 jaar, via automatische incasso. De marketingdienst contentcreatie is optioneel en daarmee niet standaard inbegrepen in het MaaS-concept.


250

potentiële organisaties

€ 2.980,00
per maand 


500

potentiële organisaties

€ 3.710,00
per maand 

Aanbevolen


1000

potentiële organisaties

€ 5.200,00
per maand 

Namens onze tevreden klanten