Zit je na te denken om marketing uit te besteden? Wil jij graag meer klanten of meer zichtbaarheid? Heb je hier zelf geen tijd voor of heb je niet de juiste mensen? Laat dan de marketing voor jouw bedrijf uitbesteden! Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten. Wat ga je inzetten en hoe? Allerlei vragen waar je waarschijnlijk geen antwoord op hebt. Laat daarom de marketing uitbesteden.

Marketing uitbesteden aan een online marketingbureau

Besteed zelf geen tijd aan marketing. Laat de marketing uitbesteden aan een online marketingbureau. Fueld is gespecialiseerd in alle onderdelen van online marketing. Wij hebben de kennis en de vaardigheden, zodat jij je bezig kunt houden met je eigen specialisme.

marketing uitbesteden

Een online marketingbureau als verlengstuk van jouw organisatie

Je kunt een online marketingbureau eigenlijk zien als een verlengstuk van je organisatie. In plaats van het in dienst nemen van marketingprofessionals, zet je een bureau in om de marketing voor jouw organisatie te doen. Zij zetten hun expertise in om jou te helpen om bijvoorbeeld meer omzet te genereren. Daarnaast beschikken online marketingbureaus vaak over de juiste tools. Deze tools zijn handig bij het inzetten van verschillende online marketingdiensten. Redenen genoeg dus om de marketing te laten uitbesteden aan een online marketingbureau!

Marketing uitbesteden kosten

De kosten bij het uitbesteden van marketing hangen natuurlijk van een aantal onderdelen af. Het ligt dus aan de diensten die worden ingezet en hoeveel uren daaraan besteed worden.

Wil je marketing uitbesteden bij ons? Dan komen we eerst bij elkaar om jouw wensen en behoeftes te bespreken en bekijken we welke kanalen daarvoor ingezet kunnen worden. Als je wilt gaan adverteren ben je natuurlijk meer geld kwijt, dan wanneer je niet adverteert. Nadat we de wensen en behoeftes hebben besproken, maken we een voorstel met daarbij de uren die we verwachten te gaan besteden en de kosten voor de uit te besteden marketingactiviteiten.

Een nieuw marketingconcept, gelanceerd door Fueld, is Marketing as a Solution. Met Marketing as a Solution besteed je de volledige marketing van je organisatie op een innovatieve manier uit. Marketing as a Solution is een sterke combinatie van zes marketingdiensten die ervoor zorgen dat de doelgroep van een organisatie uitermate specifiek getarget wordt.

Kennismaken? Neem contact op!

Marketing uitbesteden

Marketing uitbesteden Groningen

Fueld is hét digital marketingbureau in Groningen. Wij zijn een enthousiast team met young professionals, gespecialiseerd op het gebied van alle facetten van online marketing. Hierbij kan je denken aan: contentcreatie, advertising, social media, website-optimalistatie en marketing automation. Wij vinden korte lijnen in de communicatie met de klant belangrijk, zodat er snel geschakeld kan worden. We willen het beste resultaat voor de klant behalen en hier samen naar toe werken. Wil jij je marketing uitbesteden aan een online marketingbureau in Groningen? Neem contact met ons op.

Marketing uitbesteden?