Wil je weten van welke kennis, expertise en
ervaring je gebruik kunt maken?
Je kunt onze diensten afstemmen op je eigen
kennis en mogelijkheden om je eigen om je
online marketing resultaat te behalen.
SAMENWERKEN MET JOU LEES MEER

Wat is Online advertising?

Online Advertising kan via verschillende kanalen, zoals een advertentie met Google Ads, een display advertentie of het adverteren via social mediakanalen. Denk hierbij aan LinkedIn, Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram. Welk kanaal je het beste in kunt zetten? Dat ligt aan je doelstellingen, de gekozen doelgroep(en) en de online marketing strategie die structuur biedt voor deze keuze. Belangrijk is dat we voor jouw organisatie steeds de beste keuze inzetten om het resultaat te verhogen door het inzichtelijk en bestuurbaar te maken.

Opties online advertising

Online advertising kan gebruikt worden voor individuele campagnes, of als geïntegreerd onderdeel van het Marketing as a Solution-concept.

Hoe verzorgen we jouw online advertising?

Je wilt hulp of extra capaciteit bij het realiseren van online advertising activiteiten. Leuk! Dat doen we graag! Onze frisse en objectieve blik biedt nieuwe perspectieven. We bespreken als eerste de doelen die je wilt bereiken en de ervaringen die je tot nu toe hebt. Indien mogelijk kijken we ook naar eerdere advertentiecampagnes die je hebt uitgevoerd. Is het nieuw voor je? Dan nemen we je mee in de do’s en don’ts. We maken een voorstel voor de campagne, beeld en conversie mogelijkheden. Die detailleren we dan samen en na akkoord werken we de campagne uit en realiseren hem in het gekozen kanaal.

Uiteraard zorgen we voor periodiek inzicht in de resultaten en scherpen de campagne waar nodig aan. Op die manier hoef je zelf alleen aandacht te geven aan de hoofdlijnen, wij regelen de details!

Bekijk hoe wij Google Ads hebben ingezet voor onze klant Symagic!

Onze andere online marketing diensten

Online-strategy

Online strategie

De online strategie is een essentieel onderdeel van het online succes: zonder strategie geen structuur en geen mogelijkheid om te sturen!
Lees meer
Content-creation

Contentcreatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.
Lees meer
IP-tracking3

IP-tracking

IP tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit maakt leadkwalificatie en beïnvloeding van het gedrag mogelijk .
Lees meer
Marketing-automation-2

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd.
Lees meer
Social-media

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.
Lees meer
Website-optimization

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.

Ook deze bedrijven zijn klant