Advertising

Wil jij jouw doelgroep bereiken op het meest geschikte kanaal met de juiste boodschap? Dan kan dat met de inzet van advertising! Er zijn zo veel kanalen, dat we heel goed begrijpen dat je het overzicht kwijtraakt.

Advertising weergegeven op laptop

Wat gaan we voor jou doen

Advertising kan via verschillende kanalen. Zo kun je een advertentie plaatsen door middel van Google Ads, zoals een advertentie in de zoekresultaten van Google of een display-advertentie. Naast Google, kun je ook adverteren via social mediakanalen, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Heel veel mogelijkheden dus! Welk kanaal je het beste in kan zetten? Dat ligt aan jouw doel.

Hoe wij samenwerken met jou

Je wil hulp bij het inzetten van advertising, leuk! Maar wat zijn nu de vervolgstappen? We bespreken eerst in een gesprek wat jij met jouw bedrijf wil bereiken en welke doelen je wil behalen. Aan de hand hiervan gaan we bepalen welk kanaal voor het doel van jouw bedrijf het meest geschikt is. Vervolgens stellen we een plan voor je op en bespreken we dit gezamenlijk. Wil jij adverteren uitbesteden? Neem contact met ons op!

Advertising op laptop

Bekijk hoe wij Google Ads hebben ingezet voor onze klant Symagic!

Meer over advertising

Ook deze bedrijven zijn klant

Wave Wave

Mis niets op het gebied van
digital marketing!