Je weet welke doelgroep je wilt benaderen en welke
toegevoegde waarde jouw content kan leveren.
Maar je hebt onvoldoende capaciteit om dat
daadwerkelijk te realiseren?
Dan is het fijn als je een online marketingpartner
hebt die verstand heeft van contentcreatie binnen
de ICT-branche. En daarbij, wij bieden een
frisse en objectieve blik.
Contentcreatie LEES MEER

Contentcreatie voor ICT-bedrijven

Contentcreatie voor ICT-bedrijven is een uitdagend vak. Je moet én verstand hebben van de ICT-branche, inclusief de specifieke vaktermen, én je moet in staat zijn om deze ICT-kennis om te zetten in voordelen en toegevoegde waarde voor de doelgroep. 

Het feit dat Fueld een ICT-achtergrond heeft en begrijpt hoe je een ICT-boodschap omzet in content voor de doelgroep, is uniek te noemen. Dat biedt een duidelijke boodschap, gebaseerd op de behoefte van de buying persona’s in de doelgroep.

Contentcreatie proces

Het contentcreatie proces zorgt ervoor dat jouw organisatie interessante en converterende content krijgt op een effectieve en efficiënte manier. We kiezen op basis van de online marketing strategie samen de onderwerpen, vertalen dit naar een contentplan en contentkalender om verbanden en type content te definiëren. En dan zorgen wij voor de contentrealisatie, terwijl jouw organisatie de reviews doet en de controle houdt. Stapsgewijs, gestructureerd en met oog op toegevoegde waarde en conversie.

Bekijk onze contentcreatie voor CRM excellence!

Onze andere online marketing diensten

Online-strategy

Online strategie

De online strategie is een essentieel onderdeel van het online succes: zonder strategie geen structuur en geen mogelijkheid om te sturen!
Lees meer
advertising

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.
Lees meer
IP-tracking3

IP-tracking

IP tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit maakt leadkwalificatie en beïnvloeding van het gedrag mogelijk .
Lees meer
Marketing-automation-2

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd.
Lees meer
Social-media

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.
Lees meer
Website-optimization

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.

Ook deze bedrijven zijn klant