Contentcreatie

Je weet welke doelgroep je wilt benaderen en welke toegevoegde waarde jouw content kan leveren. Maar je hebt onvoldoende capaciteit om dat daadwerkelijk te realiseren? Dan is het fijn als je een online marketingpartner hebt die verstand heeft van contentcreatie binnen de ICT-branche. En daarbij, wij bieden een frisse en objectieve blik.

Contencreatie op laptop

Contentcreatie voor ICT-bedrijven

Contentcreatie voor ICT-bedrijven is een uitdagend vak. Je moet én verstand hebben van de ICT-branche, inclusief de specifieke vaktermen, én je moet in staat zijn om deze ICT-kennis om te zetten in voordelen en toegevoegde waarde voor de doelgroep. 

Het feit dat Fueld een ICT-achtergrond heeft en begrijpt hoe je een ICT-boodschap omzet in content voor de doelgroep, is uniek te noemen. Dat biedt een duidelijke boodschap, gebaseerd op de behoefte van de buying persona’s in de doelgroep.

Contentcreatie proces

Het contentcreatie proces zorgt ervoor dat jouw organisatie interessante en converterende content krijgt op een effectieve en efficiënte manier. We kiezen op basis van de online marketing strategie samen de onderwerpen, vertalen dit naar een contentplan en contentkalender om verbanden en type content te definiëren. En dan zorgen wij voor de contentrealisatie, terwijl jouw organisatie de reviews doet en de controle houdt. Stapsgewijs, gestructureerd en met oog op toegevoegde waarde en conversie.

contentcreatie op laptops

Bekijk onze contentcreatie voor CRM excellence!

Video Contentcreatie

Ook deze bedrijven zijn klant

Wave Wave

Mis niets op het gebied van
digital marketing!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.