Fueld is gecertificeerd HubSpot partner

Alle medewerkers van Fueld zijn opgeleid door HubSpot en zijn gespecialiseerd in het systeem. Als gecertificeerd HubSpot partner hebben wij dus de kennis in huis om HubSpot exact op jouw organisatie te laten aansluiten. Via deze weg presteert het platform optimaal. De losse componenten van HubSpot (Marketing, Sales en Service) zijn ijzersterk, maar werken nog beter als ze gezamenlijk gebruikt worden.

Waarom kiezen voor HubSpot?

Marketing-, Sales- en Service software in één
Zoals gezegd is HubSpot all in one Marketing, Sales en Service software in één. De Marketing software zorgt ervoor dat jouw website meer verkeer genereert en leads van kwaliteit oplevert. Het platform biedt alle marketingmogelijkheden zodat je complete campagnes kan opbouwen, aansturen en analyseren. Van advertising tot en met marketing automation.

De Sales software stelt je in staat om meer informatie te verkrijgen over prospects, bepaalde taken te automatiseren, meer leads te genereren en sneller deals te sluiten.

De Customer Service software is de manier om met je klanten een band op te bouwen en een fervent fan te laten worden van uw bedrijf.
Een gratis CRM-systeem
Met het CRM-systeem van HubSpot kunnen leads en klanten op basis van data georganiseerd worden. Daarnaast wordt hun website verkeer gemonitord en inzichtelijk gemaakt waardoor de best mogelijke relatie met jou en jouw klant ontstaat. Bovendien is het CRM-systeem volledig gratis te gebruiken.
Verkozen door klanten als het systeem voor lead management
HubSpot is de customers choice als het aankomt op CRM lead management (Gartner).
Hubspot 5 handige functionaliteiten om je te onderscheiden Ebook

Nog niet overtuigd? Download het e-book '5 handige HubSpot-functionaliteiten om je als sales te onderscheiden

Beginnen met HubSpot

Ben je, net als wij, overtuigd geraakt van de kracht van HubSpot en benieuwd naar wat het systeem voor jouw organisatie kan betekenen? Wacht dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een online demo.

Door middel van ons HubSpot partnerschap kunnen we jou de mogelijkheid geven om het platform precies naar jouw klanten in te richten en op jouw bedrijf aan te laten sluiten. Zo genereert je meer leads, succesvolle sales en tevreden klanten.

HubSpot is het all in one platform dat jouw bedrijf laat groeien

Nooit meer achterlopen op het gebied van online marketing?