Social media

Gebruikt jouw bedrijf al social media, maar heb je hier geen tijd voor of niet genoeg kennis hoe je dit zinvol inzet? Wij kunnen je helpen! Van uitbesteden tot advies, voor alles kun je bij ons terecht.

Working on social media

Wat gaan we voor je doen

Er zijn tal aan verschillende social mediakanalen. Met de inzet van social media kun je in contact komen met je doelgroep, opvallen met engaging content of jouw kennis delen. Dat zijn belangrijke vragen om over na te denken. Welk kanaal is zinvol om in te zetten en op welk kanaal is de doelgroep te vinden? Wij kunnen je helpen! Bij het maken van een overzichtelijke contentkalender tot het volledig uitbesteden van social media.

Hoe wij samenwerken met jou

Samen met jou gaan we bepalen welke kanalen bij jouw bedrijf past om de juiste doelgroep te benaderen. Daarnaast bespreken we wat jouw doelen zijn en wat je wil bereiken met de inzet van social media, zodat we dit maandelijks kunnen monitoren. Wanneer we dit hebben vastgelegd, maken we aan de hand van de gekozen kanalen en doelen de contentkalender. Deze contentkalender geeft je een overzicht van alle content die maandelijks geplaatst wordt. Samen bespreken we de vervolgstappen.

Social media planning

Bekijk hoe we Neolac hebben geholpen met de inzet van social media!

Meer over social media

Ook deze bedrijven zijn klant

Wave Wave

Mis niets op het gebied van
digital marketing!