Altijd inzien wie zich op jouw website bevindt?
Dat is mogelijk door middel van IP-tracking!
Dit klinkt wellicht een beetje moeilijk, maar
Fueld is in staat om dit zo inzichtelijk mogelijk
te maken.
IP-tracking LEES MEER

Wie komt op je website?
IP-tracking maakt het mogelijk

IP-tracking maakt het mogelijk om in te zien wie op jouw website is geweest. Dit is natuurlijk niet alleen reuze interessant, maar ook een essentieel onderdeel van leadgeneratie. Hoe precies zou je wel niet kunnen targeten als je weet wie zich waar, wanneer en waarom op je website bevindt? Met IP-tracking kan je niet alleen zien wie je website heeft bezocht, maar ook welke pagina. Hierdoor heb je dus inzicht in het vraagstuk dat jij kan beantwoorden om deze persoon te helpen!

IP-tracking kan gebruikt worden voor individuele campagnes, of als geïntegreerd onderdeel van het Marketing as a Solution-concept.

Hoe wij IP-tracking voor jou verzorgen?

Voordat we voor jou mogelijk maken om inzicht te krijgen in je websitebezoeker, gaan we natuurlijk eerst in gesprek met jou. Door middel van een gesprek bepalen we wie jouw doelgroep is, wat de vraagstukken binnen deze doelgroepen zijn en hoe jij hen gaat helpen. We bespreken ook de technische aspecten van IP-tracking en stellen de vervolgacties in die IP-tracking voor jou moet gaan uitvoeren. Wat moet er gebeuren als bijvoorbeeld iemand jouw website bezoekt van bedrijf X of sector Y? Wat zijn de vervolgstappen? Hoe moet er met deze persoon in contact getreden worden?

Uiteraard zorgen we voor periodiek inzicht in de resultaten en scherpen de campagne waar nodig aan. Op die manier hoef je zelf alleen aandacht te geven aan de hoofdlijnen, wij regelen de details!

Bekijk hoe wij IP-tracking hebben ingezet voor onze klant Symagic!

IP tracking

Onze andere online marketing diensten

Online-strategy

Online strategie

De online strategie is een essentieel onderdeel van het online succes: zonder strategie geen structuur en geen mogelijkheid om te sturen!
Lees meer
advertising

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.
Lees meer
Content-creation

Contentcreatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.
Lees meer
Marketing-automation-2

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd.
Lees meer
Social-media

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.
Lees meer
Website-optimization

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook deze bedrijven zijn klant