IP-tracking

Altijd inzien wie zich op jouw website bevindt? Dat is mogelijk door middel van IP-tracking! Dit klinkt wellicht een beetje moeilijk, maar Fueld is in staat om dit zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Advertising weergegeven op laptop

Wie komt op je website?
IP-tracking maakt het mogelijk

IP-tracking maakt het mogelijk om in te zien wie op jouw website is geweest. Dit is natuurlijk niet alleen reuze interessant, maar ook een essentieel onderdeel van leadgeneratie. Hoe precies zou je wel niet kunnen targeten als je weet wie zich waar, wanneer en waarom op je website bevindt? Met IP-tracking kan je niet alleen zien wie je website heeft bezocht, maar ook welke pagina. Hierdoor heb je dus inzicht in het vraagstuk dat jij kan beantwoorden om deze persoon te helpen!

IP-tracking kan gebruikt worden voor individuele campagnes, of als geïntegreerd onderdeel van het Marketing as a Solution-concept.

Hoe wij IP-tracking voor jou verzorgen?

Voordat we voor jou mogelijk maken om inzicht te krijgen in je websitebezoeker, gaan we natuurlijk eerst in gesprek met jou. Door middel van een gesprek bepalen we wie jouw doelgroep is, wat de vraagstukken binnen deze doelgroepen zijn en hoe jij hen gaat helpen. We bespreken ook de technische aspecten van IP-tracking en stellen de vervolgacties in die IP-tracking voor jou moet gaan uitvoeren. Wat moet er gebeuren als bijvoorbeeld iemand jouw website bezoekt van bedrijf X of sector Y? Wat zijn de vervolgstappen? Hoe moet er met deze persoon in contact getreden worden?

Uiteraard zorgen we voor periodiek inzicht in de resultaten en scherpen de campagne waar nodig aan. Op die manier hoef je zelf alleen aandacht te geven aan de hoofdlijnen, wij regelen de details!

Advertising op laptop

Bekijk hoe wij IP-tracking hebben ingezet voor onze klant Symagic!

Meer over website optimalisatie

Ook deze bedrijven zijn klant

Wave Wave

Mis niets op het gebied van
digital marketing!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.