Wat is HubSpot?

HubSpot is hét platform dat online marketing en CRM combineert. Door jouw online marketing kanalen eenvoudig te integreren binnen één systeem creëer je binnen no-time enorme mogelijkheden! HubSpot is voor ieder bedrijf het kloppende hart voor het genereren van kwalitatieve leads en het leggen van contact op een bijdetijdse fijne manier. Door het koppelen van jouw website, sociale kanalen, advertising en het inzetten van geautomatiseerde marketingtools binnen deze CRM software werken de sales en marketing afdeling beter samen dan ooit tevoren! Niet alle functies nodig? De prijs wordt bepaald op basis van jouw behoefte

Fueld als jouw HubSpot partner

Ons marketing en CRM team heeft jaren ervaring binnen alle mogelijkheden die HubSpot biedt. Dat maakt ons dan ook ‘gecertificeerd HubSpot Gold partner’. Wij zorgen ervoor dat de software zonder problemen in jouw organisatie geïmplementeerd wordt en koppelen de kanalen op de juiste manier. Zo haal je het maximale uit jouw sales zonder er maanden werk van te hebben!

Wil je HubSpot implementeren en online marketing uitbesteden? Maak kennis met ons unieke Marketing as a Solution concept.

We laten je graag zien wat HubSpot voor jouw organisatie kan betekenen.

Waarom HubSpot?

HubSpot maakt een optimale samenwerking tussen marketing en sales mogelijk. Vanuit de klant gezien zijn dit ‘gewoon’ twee fases binnen hetzelfde koopproces. Met name hierdoor is er een grote behoefte om een platform te gebruiken waarin zowel het marketing als het salesproces geïntegreerd zijn en waarbij de customer journey zowel online als offline centraal staat. 

HubSpot werkt volgens de inbound marketing methode. Omdat outbound leads 49% meer kosten dan inbound leads, zorgt de software voor grote voordelen als het gaat om leadgeneratie en cross selling. Alle contactmomenten in de customer journey kunnen worden gebruikt als aanleiding om op het juiste moment contact te zoeken en leads te laten doorgroeien naar tevreden klanten. Eerst zelf meer lezen? Op deze pagina leggen we álles rondom hubspot voor je uit. 

Door de vele mogelijkheden om stappen te automatiseren, wordt efficiënt en effectief werken een gewoonte.  

HubSpot modules

Allereerst biedt HubSpot een gratis CRM tool. Hiermee kun je alle gegevens, contactmomenten en informatie van je klanten opslaan. Ook zijn taken en activiteiten makkelijk te bedienen. Afhankelijk van de processen die ondersteund moeten worden biedt HubSpot ook marketing, sales, service en CMS modules.

hubspot-marketing-hub

Marketing Hub

De HubSpot Marketing Hub ondersteunt de content marketing en marketing automation processen.
Hubspot-Sales-hub

Sales Hub

Door inzet van de Sales Hub worden de verschillende fasen van het koopproces ondersteund.
Hubspot-service-hub

Service Hub

Mensen zijn minder geduldig en willen zo weinig mogelijk tijd besteden met de klantenservice.

Download 36 redenen waarom marketeers zo enthousiast zijn over HubSpot

36-reasons-Hubspot2

Kies hier een moment naar wens voor de online HubSpot demo!