Blog
Blog Instagram marketing
01 dec: Instagram marketing: waar moet je op letten?
Instagram marketing kan heel efficiƫnt ingezet worden als social media marketing tool. Vaak wordt er gedacht dat Instagram alleen gebruikt wordt in de lifestyle branche, maar het toepassen van de mogelijkheden van Instagram kan erg effectief zijn voor het opbouwen van je merk. In deze blog wordt beschreven waar je voornamelijk op moet letten bij Instagram marketing en hoe je het beste een strategie op kan stellen voor Instagram advertising.
persoon bezig met laptop met soorten content
20 nov: Soorten content: er zijn meer soorten dan alleen blogs
Voor content marketing is content nodig. Er wordt hierbij vaak als eerst gedacht aan tekst door middel van blogs. Een blog wordt op een website geplaatst, precies wat je nu aan het lezen bent. Maar er zijn veel meer soorten content. Nieuwsgierig naar welke soorten content er nog meer zijn? De populairste soorten worden in dit blog beschreven.
content marketing termen
16 nov: Content marketing terminologie
Content marketing betekent veel voor B2B organisaties, specifiek als ze zich in een kennisintensieve omgeving bevinden, zoals b.v. ICT organisaties, consultancy bedrijven en advocatenkantoren. In dit blog beschrijven we de verschillende vaktermen die rondom content marketing gebruikt worden.
Computer met Google op het scherm
07 nov: Featured snippet: hoe krijg je die in Google?
Er wordt vaak gesproken over posities in Google, iedereen wil graag op de eerste positie komen te staan in de zoekresultaten, maar heb je al eens gehoord van positie 0 of featured snippet? Wil je weten hoe je er komt? We beschrijven in dit blog een aantal stappen waardoor de kans groter wordt om op deze positie te komen.
blog whatsapp business
27 okt: Is WhatsApp Business de toekomst in de social media marketing?
Een aantal bedrijven zetten WhatsApp al in om contact op te nemen met klanten. Op het moment is de app nog voor persoonlijk gebruik bedoeld, waardoor het nog niet optimaal te benutten is door bedrijven. Hier gaat verandering in komen. Enige tijd geleden is er een aankondiging geweest voor WhatsApp Business. Dit wordt op het moment nog getest door een geselecteerde groep. Wat is WhatsApp Business precies? Wat betekent het voor ons op het gebied van social media marketing?
social advertising
24 okt: Online Adverteren: gebruik Social Advertising!
Content marketing wordt tegenwoordig door veel organisaties toegepast. Zeker in beroepsgroepen zoals consultancy, ICT en advocatuur, maar niet altijd met voldoende resultaat. Dat is vaak meetbaar aan het aantal websitebezoekers, want als je content plaatst en er komt niemand om het te lezen, lijkt dat geen handige tijdsbesteding.
Marketing subsidie
20 okt: Marketing subsidie
Marketing is vaak een sluitpost op het budget van veel MKB organisaties in de B2B sfeer. Terwijl de ontwikkelingen in het marketing vak erg hard gaan, denk aan de online marketing mogelijkheden via social media, marketing automation en retargeting.
man achter laptop met een slot
18 okt: HTTPS: goed voor uw SEO website optimalisatie
Een aantal jaren geleden is aangekondigd dat Google voorrang zou gaan geven aan websites die een beveiligde HTTPS-verbinding hebben. Echter zijn er nog veel websites waarbij dit niet wordt toegepast. Wat houdt HTTPS eigenlijk in en waarom is het belangrijk voor website optimalisatie?
Linkedin op computer en telefoon
11 okt: Social media marketing: werken met LinkedIn Advertising
In ons whitepaper beschrijven we hoe LinkedIn op een strategische manier ingezet kan worden op het gebied van social media marketing. Aan het einde van het whitepaper beschrijven we hoe de resultaten meetbaar gemaakt kunnen worden. Dit kan door middel van LinkedIn Campaign Manager. Hoe gebruik je deze social media tool? Hoe kun je betere resultaten behalen door middel van deze tool?