Blog
iemand zit op telefoon
21 mrt: Adverteren op Instagram: zo doe je dat!
Het gebruik van social media blijft groeien, dit zien we op het moment voornamelijk op Instagram. Adverteren op Instagram kun je voor verschillende doelstellingen inzetten. In deze blog lees je een aantal aspecten die je helpen bij het adverteren op Instagram.
FB Marketing Web
16 mrt: 5 Tips voor Facebook marketing die je moet weten
De gemiddelde conversieratio van advertenties op Facebook is 9% (Wordstream, 2019) over alle sectoren, maar in dit steeds veranderende medialandschap is er geen betrouwbare manier om de bedrijfsgroei te garanderen. Nieuwe technologieën en veranderende consumentenbelangen bepalen hoe het bedrijf vandaag wordt geleid.
5 tips social media web
28 feb: 5 tips voor bedrijven om hun aanwezigheid op social media te vergroten
Je social media kanalen zijn belangrijke kanalen waarmee je onder de aandacht kunt komen bij je potentiële  klanten, om uiteindelijk meer verkopen te realiseren. Een van de redenen waarom je aan social media marketing moet doen is de kans om aanwezig te zijn in bloeiende gemeenschappen die vol activiteiten zitten. Of het nou op Twitter, Instagram, LinkedIn of Facebook is. Maak je klaar voor een groei in je populariteit in het komende jaar. Hier zijn 5 tips voor het verbeteren van jouw social media marketing in 2019.
man zit op telefoon
15 feb: Ken jij deze instellingen van LinkedIn al?
LinkedIn heeft veel instellingen en het is mogelijk dat je nog niet op de hoogte bent van sommige ontwikkelingen. Dat terwijl je deze instellingen goed kan toepassen op je LinkedIn-profiel. In deze blog lees je welke dit zijn van LinkedIn.
man en vrouw zitten achter laptop en tablet
12 feb: Adverteren op Facebook: zo vind je jouw doelgroep!
Facebook is een goede plaats om te adverteren. Doordat Facebook dagelijks door veel gebruikers wordt gebruikt, is het belangrijk dat je kijkt hoe je de juiste doelgroep aanspreekt. In deze blog lees je hoe je de juiste doelgroep kunt aanspreken via advertenties op Facebook.
Social media business Webs
05 feb: Hoe haal je business uit social media kanalen?
In het afgelopen jaar is de opkomst van influencers sterk gegroeid. Steeds meer bedrijven werken samen met bekende vloggers die hun doelgroep vertegenwoordigen. Daarnaast is het ook steeds makkelijker om via social media snel aankopen te doen. In deze blog leggen we je uit hoe jij van deze trends kunt profiteren als bedrijf.