Blog
een man zit achter een laptop
17 jan: 6 factoren om hoger in Google te scoren
Bij SEO is het belangrijkste doel: bovenaan staan in zoekmachines. Door een hoge positie te hebben in de zoekresultaten, zorgt het ervoor dat je meer bezoekers krijgt op je website. Daarom hebben wij 6 factoren voor jou die je kan inzetten om hoger in de zoekmachines te komen.
5 tips contentstrategie
11 jan: 5 tips om je contentstrategie te verbeteren
Om ervoor te zorgen dat je de beste content inzet voor jouw bedrijf, bestaan er een aantal contentstrategieën. Contentstrategieën kunnen ervoor zorgen dat je content beter gelezen wordt. De strategieën voor het maken van content zijn altijd in ontwikkeling. Maar wat zijn deze ontwikkelingen? We geven je 5 tips die je kunt toepassen in je contentstrategie.
5 must do's marketing automation
21 dec: 5 must do’s voor het combineren van marketing en sales
Wanneer organisaties er over nadenken om marketing en sales samen te integreren komt het regelmatig voor dat er spanning ontstaat tussen beide afdelingen. Zorg ervoor dat je werknemers zich op een positieve manieren inzetten voor één gezamenlijk doel. Met de volgende must do’s zorg je ervoor dat deze spanningen verkleind worden, of zelfs helemaal verdwijnen.
Marketing automation succesvol in de praktijk
17 dec: Hoe zet je marketing automation succesvol in de praktijk in?
In onze vorige blog  kon je lezen wat de voordelen waren van de integratie van marketing automation in je CRM systeem, toch zien we in de praktijk een aantal factoren die organisaties belemmeren om hiermee aan de slag te gaan. In deze blog vertellen we waardoor deze belemmeringen kunnen ontstaan.
3 stappen tot marketing automation
29 nov: In 3 stappen beginnen met marketing automation
Marketing automation is een populaire term in de moderne marketing, maar wat is nou precies het nut ervan en hoe kan je hier mee aan de slag? Om hierachter te komen is het belangrijk om na te gaan wat de doelstellingen van je organisatie zijn. Wil je meer e-mailadressen toevoegen aan je database voor het versturen van relevante nieuwsbrieven naar je doelgroep of zoek je juist naar meer conversies op je website? Wat kan de rol van marketing automation hierin spelen?
Marketing automation
26 nov: Marketing automation: hoe begin je?
Zoals je wellicht in onze vorige artikelen hebt kunnen lezen, ligt de toekomst van marketing bij automatisering. De marketing wordt steeds meer overgenomen van machines en bots, waardoor klik en koopgedrag van bezoekers en klanten automatische worden geregistreerd. Dit betekent dat er eenvoudig en snel overzichten kunnen worden gemaakt van wie jouw klanten zijn, maar werkt dit zo eenvoudig en werkt dit ook voor kleinere bedrijven? In dit artikel praten wij jou helemaal bij.
Yoast update 2018
30 okt: Wat je moet weten over de Yoast SEO update 2018
Regelmatig inhoud van kwaliteit toevoegen aan je website via een blog is een goede SEO-strategie. Google ziet dat je website actief is omdat nieuwe informatie wordt toegevoegd en je het volume van je inhoud verhoogt. Als je jouw zoekwoord strategie op de juiste manier hebt samengesteld en je inhoud goed is geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden, verhoogt het toevoegen van inhoud je vindbaarheid. Onlangs is er een nieuwe update gekomen van de WordPress plugin Yoast SEO.
5 strategieën website verbeteren
24 okt: 5 strategieën voor het verbeteren van je websiteconversies
Je hebt een aantal gewenste acties die je verwacht van je websitebezoekers. Denk hierbij aan aankopen, downloads of inschrijvingen. Bij het verbeteren van je website heb je waarschijnlijk tijd besteed aan de gebruiksvriendelijkheid, aantrekkelijke call-to-actions en het plaatsen van relevante content voor bezoekers. Dit is allemaal van belang voor het converteren van potentiële klanten, maar er zijn meer interessante strategieën om je conversies te verhogen op je website.