Blog
iemand zit achter de laptop te typen
20 mei: Instagram product tagging: wij geven je 5 tips
Op Instagram heb je de mogelijkheid om jouw producten te taggen in een bericht. Hierdoor kan de gebruiker gemakkelijk naar jouw product pagina gaan. Weet je nog niet helemaal hoe deze functie werkt? In onze voorgaande blog over product tagging is het te lezen!
Social media voordelen op telefoon persoon
15 mei: De voordelen van social media
Tegenwoordig maakt bijna elk bedrijf gebruik van social media. Als jouw organisatie gebruik maakt van social media brengt dat verschillende voordelen met zich mee. In deze blog vertellen we je waarom social media voor jou van belang kan zijn.
LinkedIn Sales Navigator
01 mei: De inzet van LinkedIn Sales Navigator
LinkedIn is een social mediaplatform dat zich continue blijft ontwikkelen en steeds meer wordt uitgebreid. Om LinkedIn optimaal in te kunnen zetten, kun je gebruik maken van LinkedIn Sales Navigator. Wil jij weten wat voor tool het is en wat je er precies mee kan doen? In deze blog is het te lezen!
Een man en 2 vrouwen kijken naar een bord
19 apr: Het belang van de customer journey
De customer journey gaat over de reis die de klant maakt om tot een aankoop van jouw product/dienst over te gaan. Tijdens de customer journey komen jouw (potentiële) klanten in verschillende fasen. In deze fasen is het belangrijk dat je de klant kent, want wanneer je daar op inspeelt zijn jouw klanten sneller bereid jouw product/dienst aan te schaffen.
iemand zit achter laptop
16 apr: Waarom social media advertising?
Social media groeit steeds meer. Om deze reden is social media een ideale manier van advertising om in te zetten voor jouw organisatie. Wanneer je aanwezig bent op de verschillende social media kanalen, heb je ook de mogelijkheid om op de online platformen te adverteren. Lees in deze blog waarom social media advertising voor jouw organisaite van belang kan zijn.
Iemand zit achter een computer
08 apr: Adverteren op Twitter
Twitter wordt tegenwoordig voornamelijk zakelijk gebruikt. Ben jij actief in de B2B-markt? Dan is twitter een ideaal platform om op te adverteren. In deze blog lees je meer informatie die je kunnen helpen bij het adverteren op twitter.
iemand zit op telefoon
21 mrt: Adverteren op Instagram: zo doe je dat!
Het gebruik van social media blijft groeien, dit zien we op het moment voornamelijk op Instagram. Adverteren op Instagram kun je voor verschillende doelstellingen inzetten. In deze blog lees je een aantal aspecten die je helpen bij het adverteren op Instagram.
FB Marketing Web
16 mrt: 5 Tips voor Facebook marketing die je moet weten
De gemiddelde conversieratio van advertenties op Facebook is 9% (Wordstream, 2019) over alle sectoren, maar in dit steeds veranderende medialandschap is er geen betrouwbare manier om de bedrijfsgroei te garanderen. Nieuwe technologieën en veranderende consumentenbelangen bepalen hoe het bedrijf vandaag wordt geleid.
5 tips social media web
28 feb: 5 tips voor bedrijven om hun aanwezigheid op social media te vergroten
Je social media kanalen zijn belangrijke kanalen waarmee je onder de aandacht kunt komen bij je potentiële  klanten, om uiteindelijk meer verkopen te realiseren. Een van de redenen waarom je aan social media marketing moet doen is de kans om aanwezig te zijn in bloeiende gemeenschappen die vol activiteiten zitten. Of het nou op Twitter, Instagram, LinkedIn of Facebook is. Maak je klaar voor een groei in je populariteit in het komende jaar. Hier zijn 5 tips voor het verbeteren van jouw social media marketing in 2019.