Blog
5 stappen goede LinkedIn post
19 sep: 5 tips om succesvolle B2B posts op LinkedIn te creëren
In de B2B markt is het aantrekkelijk om actief te zijn op LinkedIn, maar op welke manier ben je succesvol op dit platform? Hoe weet je wat je moet plaatsen op je LinkedIn pagina en hoe gaat dit zorgen voor meer bezoekers naar je website? Wij geven je 5 tips om de content van je LinkedIn marketing aantrekkelijker te maken voor je doelgroep.
Google Ads
31 aug: Google Ads update: uitgebreidere tekstadvertenties
Deze week presenteerde Google tijdens de jaarlijkse Marketing Keynote verschillende nieuwe functies omtrent Google Ads (voorheen AdWords). Hier liet Google weten dat het vanaf nu mogelijk is om een extra kop en beschrijvingsregel toe te voegen aan je advertising op Google.
Man op social media
25 aug: Meer betrokkenheid op social media? Wij hebben 8 tips!
In ons vorige artikel heb je kunnen lezen welke kanalen op dit moment het populairst zijn onder de verschillende generaties. Hieruit bleek dat Facebook afgelopen halfjaar een daling heeft meegemaakt wat betreft het aantal actieve gebruikers en Instagram in een stijgende lijn zit. Maar hoe zorg je als bedrijf voor meer engagement bij de doelgroep op deze kanalen? Wij hebben 8 essentiële tips!
vrouw met mobiele telefoon
10 aug: User experience: 5 tips voor een gebruiksvriendelijke mobiele website
Lang niet alle websites zijn mobielvriendelijk ontworpen, waardoor het soms onmogelijk lijkt op de website van je favoriete webshop te navigeren. Wanneer een website niet mobielvriendelijk is, verlies je veel gebruikers in hun aankoopproces. De user experience van deze website wordt slecht ervaren, terwijl deze met de mobile-first indexing-update alleen maar belangrijker wordt.  Wij geven je 5 tips voor een website die gebruiksvriendelijk is voor mobielgebruik.
Samenwerken
13 jul: Backlinks vanuit de juiste websites en pagina’s
Zoals je wellicht in ons vorig artikel hebt kunnen lezen is het van belang dat links worden opgebouwd vanuit inhoudelijke content, anders kan de website een penalty ontvangen die gericht is op de vindbaarheid. Maar waar moet je nog meer opletten bij het realiseren van backlinks? Wij hebben 4 belangrijke aandachtspunten op een rij gezet.
Facebook advertentie regels
10 jul: Facebook advertentie: wat zijn de regels?
Facebook is een van de grootste social mediakanalen die ingezet wordt door bedrijven en organisaties voor marketingdoeleinden. Met de nieuwe updates van Facebook is het lastig om als bedrijf een groot organisch bereik te ontwikkelen, vandaar dat adverteren een grote rol speelt! Facebook zet natuurlijk niet zomaar iedere advertentie online, dit betekent dan ook dat er een keuring plaatsvindt voordat je advertentie online komt. Maar waarom wordt je advertentie afgekeurd?
Ankerteksten
10 jul: Relevante ankerteksten: waar moet je opletten?
Nu je wellicht onze vorige artikelen over linkbuilding hebt gelezen, wil je natuurlijk graag aan de slag met de backlinks. Bij een backlink hoort een ankertekst. De ankertekst is de tekst die de link naar jouw website ondersteund. Google neemt de ankerteksten mee in de beoordeling van de relevantie van je website voor een zoekopdracht.
Computer op bureau
06 jul: Backlink plaatsing: 4 dont’s voor je vindbaarheid
De afgelopen jaren is Google relevantie en inhoud steeds belangrijker gaan vinden. Zodra Google het idee krijgt dat er backlinks worden opgebouwd vanuit marketingperspectief, dan kan de website een penalty ontvangen die betrekking heeft op de vindbaarheid. Wij hebben 4 belangrijke aspecten op een rij gezet waar de vindbaarheid in de zoekresultaten negatief beinvloed kan worden.
Backlinks
03 jul: Backlinks: zorg voor betrouwbare websites
Zoals je wellicht in onze vorige artikel hebt kunnen lezen is één van de belangrijkste aspecten dat een backlink met relevante content wordt geplaatst. Daarnaast is de betrouwbaarheid van desbetreffende website ook van belang. In dit artikel leggen wij uit hoe je de betrouwbaarheid en spamscore van een website kan berekenen.