Blog
Content marketing video
16 mrt: Trend 2018: Content marketing
Content marketing wordt in het marketingdomein veel gebruikt als middel voor leadgeneratie. Hierbij was het tot nu toe vooral gericht op tekst met een aantal afbeeldingen in de vorm van infographics en werden de resultaten slechts mondjesmaat doorgezet naar het CRM domein.
privacywetgeving
09 mrt: 6 belangrijke stappen voor de intrede van de privacywetgeving GDPR
Dit jaar op 25 mei treedt de nieuwe privacywetgeving in werking. Veel organisaties zijn al bezig met de voorbereidingen voor deze nieuwe wet. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Wat zijn de belangrijkste stappen die gezet moeten worden voor 25 mei? In deze blog gaan we in op de belangrijkste stappen die een marketeer moet zetten op het gebied van de intrede van de nieuwe privacywetgeving.
werkend aan het optimaliseren van een webshop
30 jan: 8 manieren om jouw webshop te optimaliseren
Je hebt een online webshop, je conversie loopt terug en de kosten voor Google Adwords lopen alleen maar op. Steeds meer webshops hebben hiermee te kampen. Hoe zorg je ervoor dat jouw webshop nog boven het maaiveld uitsteekt? Wij hebben 8 manieren om je webshop te optimaliseren!
Blog Instagram marketing
01 dec: Instagram marketing: waar moet je op letten?
Instagram marketing kan heel efficiƫnt ingezet worden als social media marketing tool. Vaak wordt er gedacht dat Instagram alleen gebruikt wordt in de lifestyle branche, maar het toepassen van de mogelijkheden van Instagram kan erg effectief zijn voor het opbouwen van je merk. In deze blog wordt beschreven waar je voornamelijk op moet letten bij Instagram marketing en hoe je het beste een strategie op kan stellen voor Instagram advertising.
persoon bezig met laptop met soorten content
20 nov: Soorten content: er zijn meer soorten dan alleen blogs
Voor content marketing is content nodig. Er wordt hierbij vaak als eerst gedacht aan tekst door middel van blogs. Een blog wordt op een website geplaatst, precies wat je nu aan het lezen bent. Maar er zijn veel meer soorten content. Nieuwsgierig naar welke soorten content er nog meer zijn? De populairste soorten worden in dit blog beschreven.
content marketing termen
16 nov: Content marketing terminologie
Content marketing betekent veel voor B2B organisaties, specifiek als ze zich in een kennisintensieve omgeving bevinden, zoals b.v. ICT organisaties, consultancy bedrijven en advocatenkantoren. In dit blog beschrijven we de verschillende vaktermen die rondom content marketing gebruikt worden.
Computer met Google op het scherm
07 nov: Featured snippet: hoe krijg je die in Google?
Er wordt vaak gesproken over posities in Google, iedereen wil graag op de eerste positie komen te staan in de zoekresultaten, maar heb je al eens gehoord van positie 0 of featured snippet? Wil je weten hoe je er komt? We beschrijven in dit blog een aantal stappen waardoor de kans groter wordt om op deze positie te komen.
blog whatsapp business
27 okt: Is WhatsApp Business de toekomst in de social media marketing?
Een aantal bedrijven zetten WhatsApp al in om contact op te nemen met klanten. Op het moment is de app nog voor persoonlijk gebruik bedoeld, waardoor het nog niet optimaal te benutten is door bedrijven. Hier gaat verandering in komen. Enige tijd geleden is er een aankondiging geweest voor WhatsApp Business. Dit wordt op het moment nog getest door een geselecteerde groep. Wat is WhatsApp Business precies? Wat betekent het voor ons op het gebied van social media marketing?