Marketing automation voor ICT-bedrijven

Met de inzet van marketing automation realiseren we op maat gemaakte campagnes gericht op het werven en behouden van nieuwe klanten. We zetten een mix van marketing automation-mogelijkheden in zoals e-mail en social media campagnes en verbinden dit met websites, portals en e-Commerce platforms. Belangrijk is hierbij om alle data te verzamelen en te verrijken in (CRM) databases om daarmee het opbouwen van een totale klantbeeld te ondersteunen.

Marketing automation organiseren

Op basis van de strategie en de gestelde doelen definiëren we de campagne aanpak, en de daarbij behorende assets (zoals blogs, social postsemailsworkflows, landingspagina’s, call to actions)En we definiëren de flow en samenhang tussen de assets, inclusief de benodigde dashboards om de campagne te monitoren zodat we zinvolle stuurinformatie beschikbaar krijgen 

 Vaak wordt een campagne uitgevoerd met content die gezamenlijk is gecreëerd.  Dat geldt zowel voor de structurele flows als de campagnegerichte flows. Wij regelen de details, jij stuurt op campagneresultaten en bent ervan verzekerd dat de campagneresultaten onderdeel van je CRM-platform wordt voor het totale klantbeeld. Uiteraard zorgen we ervoor dat de privacyregels zijn gewaarborgd. 

Bekijk hoe wij marketing automation voor Defacto hebben ingezet!

Onze andere online marketing diensten

Online-strategy

Online strategie

De online strategie is een essentieel onderdeel van het online succes: zonder strategie geen structuur en geen mogelijkheid om te sturen!
Lees meer
Online adverteren laptop met grafieken

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.
Lees meer
Content laten maken laptop met iconen

Contentcreatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.
Lees meer
IP tracking locatie bedrijven websitebezoek

IP-tracking

IP tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit maakt leadkwalificatie en beïnvloeding van het gedrag mogelijk.
Lees meer
Social media marketing op deze platformen

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.
Lees meer
Web site optimaliseren zo werkt het

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

Ook deze bedrijven zijn klant