Marketing
automation

Jouw klant op het juiste moment mét de juiste boodschap benaderen? Marketing automation maakt dat mogelijk, op basis van beschikbare data van je klant. Met de customer journey van jouw klant in gedachten, realiseren we geschikte campagnes.

Marketing automation uitwerken

Marketing automation voor ICT-bedrijven

Met de inzet van marketing automation realiseren we op maat gemaakte campagnes gericht op het werven en behouden van nieuwe klanten. We zetten een mix van marketing automation-mogelijkheden in zoals e-mail en social media campagnes en verbinden dit met websites, portals en e-Commerce platforms. Belangrijk is hierbij om alle data te verzamelen en te verrijken in (CRM) databases om daarmee het opbouwen van een totale klantbeeld te ondersteunen.

Marketing automation organiseren

Op basis van de strategie en de gestelde doelen definiëren we de campagne aanpak, en de daarbij behorende assets (zoals blogs, social postsemailsworkflows, landingspagina’s, call to actions)En we definiëren de flow en samenhang tussen de assets, inclusief de benodigde dashboards om de campagne te monitoren zodat we zinvolle stuurinformatie beschikbaar krijgen 

 Vaak wordt een campagne uitgevoerd met content die gezamenlijk is gecreëerd.  Dat geldt zowel voor de structurele flows als de campagnegerichte flows. Wij regelen de details, jij stuurt op campagneresultaten en bent ervan verzekerd dat de campagneresultaten onderdeel van je CRM-platform wordt voor het totale klantbeeld. Uiteraard zorgen we ervoor dat de privacyregels zijn gewaarborgd. 

Marketing automation in tablet

Bekijk hoe wij marketing automation voor Defacto hebben ingezet!

Meer over marketing automation

Ook zij zijn klant

Wave Wave

Mis niets op het gebied van
digital marketing!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.