Website-optimalisatie

De website is vaak een eerste contact met een potentiële klant. Het is je online etalage. Maar naast een goede indruk wil je natuurlijk ook dat je website goed gevonden wordt en converterend is. Onderdelen die de juiste aandacht moeten hebben als het gaat om website-optimalisatie.

Website-optimalisatie op laptop

Hoe optimaliseren we jouw website?

Wat je vraag ook is over website-optimalisatie, wij hebben een antwoord. Op basis van een assessment krijgen we inzicht in welke doelstellingen je nastreeft, hoe je de website daarbij gebruikt en deze performed. Daarna doen we een uitgebreide website scan, analyseren de resultaten en maken een overzicht van aandachtspunten verbeterpunten. Vervolgens brengen we samen prioriteiten aan, bepalen welke verbeteringen we gaan realiseren en door wie dat gedaan wordt.

Het beheer van de site kun je geheel of gedeeltelijk aan Fueld uitbesteden. Wij zorgen dat de website veilig is en dat je  voorop blijft lopen qua inhoud, techniek en uitstraling.

Hoe wij samenwerken met jou

Wat je vraag ook is over website-optimalisatie, wij hebben een antwoord. Wil je dat wij je helpen met het optimaliseren van je website? Leuk! We zullen eerst een afspraak met je plannen om je doelen te bespreken. Aan de hand hiervan kijken we wat wij voor je kunnen doen en maken een voorstel. Na wederzijdse goedkeuring van het voorstel, kunnen we aan de slag!

Wegsite-Optimalisatie op laptop

Bekijk hoe wij Brisk ICT hebben geholpen met het optimaliseren van hun website!

Meer over website-optimalisatie

Ook deze bedrijven zijn klant

Wave Wave

Mis niets op het gebied van
digital marketing!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacystatement.