Search Engine Optimization (SEO)

Je website is vaak een eerste contactmoment met een potentiële klant. Het is je online etalage. Maar naast een goede indruk wil je natuurlijk ook dat je website goed gevonden wordt en converterend is. SEO, ofwel Search Engine Optimization, omvat de activiteiten om je website te optimaliseren, zodat je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten eindigt.   

Wat levert SEO jou op?

Met SEO-activiteiten optimaliseren we jouw website. Het directe resultaat hiervan is kwalitatieve content, een betere websitestructuur en een hogere pagina-autoriteit. Door potentiële klanten relevante content aan te bieden, zullen ze eerder op je site komen en er langer blijven hangen. Een goede websitestructuur is overzichtelijk voor bezoekers en beter te indexeren voor zoekmachines. Dat zorgt ervoor dat je hoger scoort in de zoekresultaten. Ook een hogere pagina-autoriteit draagt daaraan bij.  

Uiteindelijk resulteren de inspanningen dus een bijdrage aan je website optimaliseren en in een hogere positie in de zoekmachineresultaten. Dat leidt tot meer bezoekers, meer naamsbekendheid en uiteindelijk tot meer klanten.  

Beginnen met SEO?

SEO uitbesteden is een slimme optie. We doen eerst een analyse van de huidige situatie. We kijken daarbij naar de doelstellingen die je nastreeft, hoe je je website daarbij gebruikt en hoe deze presteert. Vervolgens doen we een uitgebreide website-scan. Op basis van de analyse creëren we een overzicht van aandachtspunten en verbeterpunten. Samen met jou beslissen we welke punten we gaan realiseren. Voorbeelden zijn het schrijven van content of het creëren van meer backlinks voor een hogere pagina-autoriteit.

SEO-Whitepaper

Hoog scoren in Google? Doe de gratis SEO-scan!

Onze andere online marketing diensten

Online adverteren laptop met grafieken

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.
Lees meer
Content laten maken laptop met iconen

Contentcreatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.
Lees meer
IP tracking locatie bedrijven websitebezoek

IP-tracking

IP tracking herkent bezoekende organisaties op de website en hun gedrag. Dit maakt leadkwalificatie en beïnvloeding van het gedrag mogelijk .
Lees meer
Marketing automatiseren grafieken opbrengst

Marketing automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd.
Lees meer
Social media marketing op deze platformen

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.
Lees meer
Web site optimaliseren zo werkt het

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.
Lees meer

Mis niets op het gebied van digital marketing!

Ook deze bedrijven zijn klant