Leuk dat je meer over Fueld wilt ontdekken, kom verder

We begrijpen goed dat je eerst wilt weten met wie je in contact komt. Daarom lees je hier meer over Fueld, wat we doen en wie we zijn. 

Nóg meer over ons weten? Je bent welkom in het mooie Groningen!

Fueld team

Van passie voor CRM en marketing tot Fueld: dit is ons verhaal

Het verhaal achter Fueld brengt ons terug naar 2011. Een team vooruitstrevende CRM experts (Marielle, Douwe, Erna en René) zag in de markt steeds meer vraag naar social media. Al toen was voor hun duidelijk dat de data in CRM systemen onmisbaar zou gaan worden. De start-up 'Go2socialmedia' was geboren. Na 7 jaar experimenteren innoveren op het gebied van CRM en Social media was het tijd voor een volgende stap: CRM en online marketing. 

Vanuit die gedachte ontstond in 2017 Fueld, met het bijbehorende 'Marketing as a Solution' concept. Een T-shaped organisatie die CRM data als motor gebruik om (de inmiddels 11) marketingdiensten te verlenen.

In 2020 mochten we ons officieel HubSpot partner noemen. Het enthousiasme voor dit platform komt voort uit de hoeveelheid intelligente mogelijkheden. Zo wordt een CRM omgeving waarin enkel data werd vastgelegd, een CRM omgeving gemaakt dat ook daadwerkelijk werk uit handen neemt, stuurinformatie beschikbaar stelt en datastromen over alle kanalen organiseerde. De kroon op ons werk was de betiteling tot Platinum HubSpot partner in 2023!  

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn,

CEO MET EEN    VOOR CRM EN MARKETING 

De tijd dat één werknemer de marketingafdeling van een IT organisatie overeind houdt is al lang niet meer. Nog ieder jaar schieten nieuwe marketingfuncties als paddestoelen uit de spreekwoordelijke grond, en met de komst van AI verandert alles. 

Dat viel mij al zeven jaar geleden op, met mijn 30 jaar aan CRM ervaring werkte ik aan een eigen marketingconcept: Marketing a a Solution(MaaS).

Ik werd al snel gek van het aantal groeiende apps en tools voor data- en marketing. Met HubSpot hebben we hét meegroeiende platform dat alles weer samenbrengt. Dit overzicht, inzicht en de groei die daarbij komt gun ik andere organisatie ook. 

ONTMOET HET TEAM

Wij zijn team Fueld, experts in IT-marketing en HubSpot

 

2023_ServiceHub_Knowledge_base3

30 jaar ervaring

Onze ervaring in de wereld van CRM is de drijvende kracht achter het grotere succes. Door logische keuzes, de juiste inrichting en waardevolle data kan ons marketing team écht meerwaarde bieden.

2022_Design_Icon_GraduationHat_RGB_L

Gecertificeerd team

Stilstand is achteruitgang. Rust roest. En daarom bewegen we als team. We volgen jaarlijks cursussen van Google, HubSpot, Gartner en volgen marketing onwikkelingen. Daarnaast zijn de teamleden echte trendwatchers!

2022_Design_Icon_WelcomeSign_RGB_L

Groningse nuchterheid

Een tikkeltje bescheiden, maar vooral doordacht en weinig stress. In Groningen deinzen we niet snel terug voor een uitdaging en lossen we waar mogelijk iets met professionele humor op.

Marielle Dellemijn

CEO bij Fueld 

Plan een kennismaking →

Shawn Mahadewsing

Sales executive

Erna Paas

Projectmanager & CRM specialist 

Douwe Deinum

Projectmanager & CRM specialist

Marlijn de Gorter

Projectmanager & CRM specialist

René Nicolai 

Solution architect

Dogan Yasar

SEA specialist

Maarten Kuipers

SEO specialist

Freya van Eijmeren

Copy specialist

Marik Gnodde

Content specialist

Milad Naderzad

Full stack web specialist

Luuk Steenbergen

Data analist

Karolijn Moes

Sales assistent
DIENSTEN

En dit zijn onze Fueld diensten voor jouw organisatie

IT-MARKETING

Een compleet expertiseteam voor jouw IT-organisatie

Fueld zorgt er voor dat jouw unieke waarde propositie omgezet wordt in succesvolle en bestuurbare marketing activiteiten die resulteren in een volle pipeline. Zodat medewerkers ook in de toekomst bij een succesvol bedrijf kunnen werken. 

Fueld team
HubSpot-partner
HUBSPOT PARTNER

Groeien met HubSpot? Wij helpen je

Dé all-in-one software die marketing, sales, service en processen samenbrengt. We laten je graag zien wat HubSpot voor jouw organisatie kan betekenen!

VERDER ONTDEKKEN?

Ontdek onze succesverhalen en kennisartikelen

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in CRM en marketing?

De wereld staat niet stil en wij zeker ook niet. Schrijf je in en voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws en updates over HubSpot en IT-marketing. We beloven je niet te spammen!