LinkedIn heeft afgelopen zomer een aantal nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd. Waarschijnlijk ben je er al een paar tegen gekomen, maar hier hebben we de ontwikkelingen grotendeels opgesomd. Lees hier de acht ontwikkelingen zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de nieuwste features van LinkedIn.
Naar connecties binnen connecties zoeken
Hierbij is het mogelijk om te zoeken naar connecties binnen je netwerk. Een voorbeeld hiervan is dat er in het netwerk van Pieter Jansen naar connecties gezocht kan worden door middel van bepaalde zoekopdrachten. Zoek je iemand met een bepaalde titel binnen het netwerk van Pieter Jansen? Dan kan dit ingevuld worden.
Video’s delen
Bij het plaatsen van een bericht, kan er nu ook een video toegevoegd worden. De video kan dan gelijk bekeken worden in plaats van doorverwezen worden naar YouTube.
Kopregel
Zorg voor een pakkende kopregel, want het is nu mogelijk om de kopregel van iemands profiel te zien wanneer je met de cursor over iemands naam gaat. Deze regel moet pakkend zijn, omdat op die wijze de lezer getriggerd moet worden om naar je profiel te gaan.
Online/offline
Op LinkedIn is nu te zien wie er online is, dit kan gezien worden aan de hand van een groen bolletje. Ook is het mogelijk om te zien op welk apparaat diegene online is. Een grote witte stip in het groene bolletje betekent online op mobielen zonder betekent witte stip betekent dat diegene online is op desktop.
Meldingen uitzetten
Het kan als vervelend ervaren worden wanneer je reageert op een post met bijvoorbeeld een felicitatie, waarbij er na u nog veel andere mensen reageren. Deze meldingen blijven dan komen. Een nieuwe functie is dat dit uitgezet kan worden door middel van de functie ‘Hide this post’.
Meerdere foto’s plaatsen
Er kunnen nu ook meerdere foto’s worden toegevoegd aan een bericht. Dit kan erg efficiënt zijn wanneer je meerdere producten wil laten zien in een bericht.
Checken blog
Het is mogelijk om een concept van een blog naar iemand te sturen. Voordat het artikel gepubliceerd wordt op LinkedIn, kan het dus nog verstuurd worden naar iemand. Dit concept kan dan door diegene worden geredigeerd.
Content delen
Wanneer er nu iets gedeeld wordt, is het ook te zien via wie het gedeeld is. Voorheen was alleen het artikel te zien die gedeeld werd. Sinds de nieuwe ontwikkelingen is het dus ook te zien via welke persoon het artikel gedeeld is.