Wie we zijn

Online marketing is geen trucje, het gaat niet om de inzet van hippe tools. Online marketing moet leiden tot in het oog springende verbeteringen van de business als het gaat om leadgeneratie, cross selling of online positionering. We werken met collega’s die zichzelf dagelijks willen verbeteren, het leuk vinden om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar klantvragen en daar vol energie en plezier mee bezig zijn.

Ons Fueld team van ambitieuze specialisten werkt als team voor onze klanten. Zodat onze klanten zeker weten dat alle benodigde expertise beschikbaar is. Denk hierbij aan creatieve masterminds, data goochelaars, social media wonderen, marketing flowers, website wizzards en content creators. Die gezamenlijk en vanuit een ondernemersbril hun kennis bundelen om het resultaat voor onze klanten te realiseren.

Waar we voor staan

Bevlogen, nieuwsgierig, bij de tijd, eager. Duidelijk, integrale visie en aanpak
Betrokken, passie, verantwoordelijkheidsgevoel, Resultaatgericht

Bevlogen

Met grote bevlogenheid zetten wij onze kennis in voor onze opdrachtgevers.

Duidelijk

Wij zijn duidelijk over de te behalen doelen en communiceren duidelijk met u over het gehele proces.

Betrokken

Fueld is betrokken bij u, uw bedrijf en uw klanten.

Resultaatgericht

Wij zijn gericht op resultaat. Resultaat geeft ons energie en drijft ons naar nog betere prestaties.

Hoe gaan we met onze klanten om

Het belangrijkste wat we voor onze klanten doen is resultaat behalen. Op een professionele maar vriendschappelijke wijze. Daar waar onze klant onvoldoende kennis of capaciteit heeft op het online marketing vlak, zijn wij de steun en toeverlaat. Dat kan op basis van een fixed afspraak, of op basis van bestede uren. Veel klanten maken er een combinatie van. Hierbij zetten we onze online expertise in op het vlak van leadgeneratie, cross selling en versterken van de positionering.

Nooit meer achterlopen op het gebied van online marketing?