Awards

Fueld eerste HubSpot Platinum Partner van Noord-Nederland

Na tal van succesvolle HubSpot CRM & marketing implementaties mag Fueld zich HubSpot Platinum Partner noemen. Ontdek hier meer!

Geen nieuws missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws en updates over CRM en marketing in je inbox.

We beloven je niet te spammen!

Subscribe

Fueld is HubSpot Platinum Partner geworden na een periode van succesvolle implementaties. Het team uit Groningen is hiermee de eerste partner met deze titel in Noord-Nederland. HubSpot is een modern CRM platform voor marketing, sales en customer service processen, waarbij inbound marketing de drijvende kracht is. Fueld implementeert HubSpot sinds 2020 bij onder andere grote retail en B2B organisaties. Het CRM en inbound marketing systeem wint snel terrein in Nederland, en heeft onlangs een eerste kantoor in Amsterdam geopend.

Wat biedt een HubSpot Platinum Partner?

Een HubSpot Platinum Partner helpt organisaties onder andere met de implementatie en inzet van het CRM systeem en het uitvoeren van inbound marketing. Door de vele succesvolle implementaties heeft Fueld na de Gold status nu de Platinum status bereikt. Op basis van deze ervaring ondersteunt het team bij het goed inrichten van de beschikbare klantdata, zodat een snelle adoptie van het systeem plaatsvindt en de ingebruikname succesvol verloopt. HubSpot biedt pakketten van klein tot groot, waardoor het schaalbaar is voor iedere organisatie. Dit maakt het systeem uniek en laat het meegroeien naarmate een organisatie groter wordt.

 

De kracht van Fueld

Fueld is een team dat bestaat uit 12 CRM specialisten en marketing professionals. Een deel van dit team heeft al 30 jaar ervaring met CRM implementaties, waardoor de consultants alle ins- en outs rondom klantdata, ondersteuning van werkprocessen en inrichting van customer journeys weten. Het online marketing team maakt vervolgens de vervolgstap aan de hand van deze data. Middels het zelfs ontwikkelde Marketing as a Solution concept wordt een abonnementsdienst aangeboden in de vorm van een compleet marketingteam. Dit team bestaat onder andere uit marketingstrategen, SEO en SEA specialisten, designers en ontwikkelaars.

In Nederland zijn er op dit moment 11 andere organisaties met de HubSpot Platinum partner status te vinden. Fueld heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als HubSpot partner in de IT/ICT sector, en zelf al vele koppelingen gemaakt met softwarepakketten die al bij organisaties in gebruik zijn.

VERGROOT HET ONDERNEMEND VERMOGEN VAN JOUW ORGANISATIE

Team Fueld staat voor je klaar.

Lees ook:

Gerelateerde berichten