Awards

Toewijding aan uitmuntendheid

Het maximaliseren van IT-klantreizen en lead scoring met HubSpot: de bekroonde strategie van Fueld.

Geen nieuws missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws en updates over CRM en marketing in je inbox.

We beloven je niet te spammen!

Subscribe

In de snel veranderende IT-sector is het optimaliseren van de klantreis van groot belang. Fueld, een toonaangevend online marketingbureau dat zich richt op IT-marketing, is bekroond met de prestigieuze 2024 International Elite 100 wereldprijs als 'HubSpot Partner voor ICT van het Jaar - Nederland'. “Deze eer benadrukt onze innovatieve aanpak en toewijding aan uitmuntendheid,” zegt CEO Marielle Dellemijn.  

“Bij Fueld gebruiken we HubSpot om de klantreis in kaart te brengen, waarbij elke interactie een kans is om te engageren en te converteren,” legt Marielle uit. “Onze strategie is gebaseerd op een diepgaand inzicht in de uitdagingen en kansen van de IT-sector. We maken gebruik van geavanceerde lead scoring om ons te concentreren op de meest veelbelovende leads, waardoor de marketinginspanningen van onze klanten efficiënt en effectief zijn.”  

Lead scoring stelt bedrijven in staat om de potentiële waarde van een lead te evalueren op basis van hun interacties met de digitale middelen van hun klanten. Deze datagestuurde aanpak zorgt ervoor dat hun strategieën realistisch zijn, waardoor ze hun communicatie kunnen afstemmen op de specifieke behoeften van elke prospect.  

“Ons succes met HubSpot gaat verder dan de technologie: het gaat om het gebruik ervan om inzichten te verkrijgen, ervaringen te personaliseren en groei voor onze klanten in de IT-sector te stimuleren,” licht Marielle toe. “We delen belangrijke statistieken en feiten om het belang van een uitgebreide online marketingstrategie te benadrukken. We actualiseren onze methoden voortdurend op basis van nieuwe trends en gegevens, zodat onze klanten voorop blijven lopen.”  

Deze award erkent de prestaties van Fueld en stelt een standaard voor de industrie, waarbij het belang van geavanceerde, datagestuurde marketingstrategieën in het competitieve IT-landschap wordt getoond. Met Fueld en HubSpot kunnen bedrijven de complexiteit van de digitale wereld overwinnen en uitdagingen omzetten in kansen voor groei en innovatie. 

 
 
Oorspronkelijk in het Engels verschenen op Issuu. 

VERGROOT HET ONDERNEMEND VERMOGEN VAN JOUW ORGANISATIE

Team Fueld staat voor je klaar.

Lees ook:

Gerelateerde berichten