Online marketing uitbesteden?

Lukt het niet om in je eigen online marketing voorzien? Geen nood! Je kunt met een gerust hart aan ons je online marketing uitbesteden, want bij Fueld weten we precies waar je gas moet geven. Kun jij even lekker bijtanken.

HubSpot-mockup-Fueld-3
TEVREDEN KLANTEN

Wij verlenen al online marketing services voor

VOORDELEN

De voordelen van online marketing uitbesteden aan Fueld

Online marketing strategie kleur

Meer expertise

Met Fueld haal je bakken met diepgaande kennis en ervaring in huis. Onze specialisten gebruiken geavanceerde methodes en tools om hun werk te doen en weten van de laatste ontwikkelingen in online marketing. Zo is jouw online marketing up to date én supereffectief.

Online leadgeneratie kleur

Minder kosten

Intern een online marketing strateeg en andere specialisten in dienst nemen kan flink in de papieren lopen. Met Fueld haal je voor een fractie van de kosten een divers team van experts in huis, zonder verder investeringen te hoeven doen in dure tools of medewerkers.

Online vindbaarheid kleur

Meer focus

Online marketing is een ingewikkeld wereldje waar je echt bovenop moet zitten. Dit kan je behoorlijk afhouden van de kernzaken van je business. Door online marketing uit te besteden aan de specialisten van Fueld kun jij je volledig focussen op waar jij goed in bent, zonder dat dit ten koste gaat van je online marketing.

Growth marketing kleur

Meer flexibiliteit

Je kunt klein beginnen met online marketing uitbesteden en dit uitbreiden naarmate je bedrijf groter wordt. Wij bewegen moeiteloos met je mee. Dat scheelt jou weer stress over het aannemen en trainen van een nieuwe online marketeer.

De online marketing oplossingen van Fueld

Ook in de online wereld wil je gezien worden met je bedrijf — en dat is precies waarin wij als online marketing bureau gespecialiseerd zijn. Voor de beste resultaten op het gebied van internet marketing ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Gedeeltelijk of geheel je online marketing uitbesteden? Je zegt het maar! Wij bieden verschillende online marketing oplossingen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf online goed gevonden wordt en je de juiste doelgroep bereikt.

 • Online Marketing Strategie

 • Online Zichtbaarheid

 • Online Vindbaarheid

 • Online Leadgeneratie

 • Growth Marketing

Online marketing strategie

Bedrijven laten groeien door middel van online marketing is voor ons dagelijkse kost. Samen bepalen we de strategie, stellen we duidelijke doelen vast en bedenken we hoe we de juiste doelgroep bereiken en inspireren.

Online zichtbaarheid

Van naam naar merk: met de focus op wat je bedrijf uniek maakt zetten we een duidelijk beeld van je organisatie neer. Wij helpen je vertrouwen in jouw merk te creëren bij je (potentiële) klanten en hen te overtuigen om tot actie over te gaan.

Websitebouw en -optimalisatie

Onze specialisten creëren een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website, waarbij elke pagina geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Zo verhogen we je online aanwezigheid en zorgen we ervoor dat jouw online marketing meer bezoekers aantrekt, zodat je meer leads en conversie kunt realiseren.

Social media

Social media zijn onmisbaar in je digitale marketing, want hiermee kun je jouw doelgroep direct bereiken en bij je organisatie betrekken.

Onze creatieve professionals zorgen voor een passende content strategie, content creatie en plaatsing. Zo bouwen we op verschillende kanalen aan een sterke online community rondom jouw merk, waardoor je klantenbinding en merkloyaliteit aanzienlijk verhogen.

Fotografie en video

Visuele content is cruciaal voor het vertellen van jouw merkverhaal. Vooral als je B2B-producten of -diensten aanbiedt, helpt beeldmateriaal om complexe concepten op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Van het uitdenken van concepten tot de uiteindelijke creatie, van scripts schrijven tot editing, wij zorgen ervoor dat elke foto en elke video de essentie van jouw organisatie perfect weerspiegelt.

Online vindbaarheid

Online gevonden worden in zoekmachines zoals Google is belangrijk voor het aantrekken van verkeer naar je website. Met effectieve SEO-strategieën kun je opvallen in de massa en zo je concurrenten overtreffen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization of SEO, vergroot je de organische vindbaarheid van jouw website om zo meer organisch verkeer te realiseren.

Onze SEO-specialisten analyseren je website en je concurrentie nauwkeurig en ontwikkelen van daaruit een op maat gemaakte SEO-strategie, waarin optimaliseren van relevante zoekwoorden, de websitestructuur en de gebruikerservaring centraal staan.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Met search engine advertising (SEA) ben je direct zichtbaar in de zoekresultaten van Google. Wanneer je online adverteren gericht inzet, bereik je specifieke doelgroepen en vergroot je de kans op conversies.

Ons diepgaand onderzoek naar wat voor jou de juiste zoekwoorden zijn vormt de basis van de doelgerichte campagnes die we nauwgezet ontwerpen, monitoren en aanscherpen. Zo word je niet alleen beter gevonden in zoekmachines, maar krijg je ook een hogere ROI.

Linkbuilding

Sterke, kwalitatieve backlinks zijn onmisbaar voor een hogere positie in zoekmachineresultaten. Een natuurlijk en divers backlinkprofiel versterkt de online autoriteit van jouw onderneming en zorgt ervoor dat je website beter wordt gevonden.

We richten ons op het zorgvuldig kiezen van relevante en betrouwbare websites die waarde toevoegen aan jouw online autoriteit.

SEO-teksten

SEO-teksten ondersteunen jouw online groei. Daarom leveren wij waardevolle content op maat, die niet alleen aansluit bij de zoekintentie van jouw doelgroep, maar ook bij de richtlijnen van zoekmachines.

Wij doen grondig onderzoek naar relevante zoekwoorden en verwerken deze strategisch in de teksten. Zo zorgen we ervoor dat jouw website hoger rankt in de zoekresultaten.

Online leadgeneratie

Online interesse omzetten in persoonlijk contact? Bied dan in je hele customer journey verschillende conversiemogelijkheden aan om de stap naar persoonlijk contact zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Website bezoekers herkennen

Transformeer anonieme verkeersstromen naar een bron van waardevolle leads. Als je in een vroeg stadium weet wie geïnteresseerd is, kun je sneller optimaliseren en zo nog meer uit je internet marketing halen.

Met onze specialistische tools zorgen wij ervoor dat je website bezoekers herkend worden nog voordat ze een formulier invullen, een aankoop doen of iets downloaden. Wij ondersteunen je met uitvoerige analyses en rapportages, waardoor je in real-time inzicht krijgt in de prestaties en ROI van je online marketing.

Conversie optimalisatie (CRO)

Conversie optimalisatie draait om het verminderen van obstakels in je klantreis, zodat de weg naar aankopen, downloaden of een demo aanvragen zo soepel mogelijk verloopt.

Wij helpen je bij het identificeren van de verschillende redenen waarom je website bezoeker voortijdig afhaakt. Zo brengen we zaken als onlogische plaatsing van actieknoppen en ontbrekende informatie in kaart.

Dit onderzoek vormt de basis voor ons advies in hoe je de gebruikerservaring op je website kunt verbeteren. Beheren wij jouw website? Dan kunnen we deze adviezen ook voor je uitvoeren.

Marketing automation

Met marketing automation kun je jouw klantcommunicatie automatiseren en personaliseren. Dit levert je niet alleen meer tijd en minder menselijke fouten op, maar het garandeert ook continuïteit en een gestructureerde opvolging van leads. Hierdoor kun je de effectiviteit van elke campagne efficiënter analyseren.

Van uitdenken van een gedegen strategie tot het opzetten van zogenaamde sequences die ervoor zorgen dat jouw leads automatisch e-mails ontvangen over hun specifieke interessegebied, je kunt deze vorm van e-mail marketing geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden.

 

Growth marketing

Boost de groei van je IT-organisatie met slimme, datagedreven marketing technieken. Door scherp in te zetten op data-analyse en inzichten schiet je met gerichte marketing strategieën zo naar de top van je markt.

Marketing campagnes

Met een doordacht internet marketing plan kun je jouw product, dienst of merk optimaal promoten via de juiste kanalen.

Wij helpen je bij het definiëren van doelgroepen en koperspersona's en het ontwikkelen van online campagnes, zodat je jouw ideale doelgroep in de markt weet te bereiken en je bedrijf kan groeien. Ook monitoren en analyseren we elke marketing campagne voor continue verbetering en optimalisatie van je marketing strategie.

Fueld helpt je in 5 eenvoudige stappen naar online succes 

Marketing as a service? Wij gaan een stap verder: bij ons is marketing de solution! Met ons unieke MaaS-concept laten we jouw bedrijf online floreren dankzij een geïntegreerde aanpak die verder gaat dan simpelweg het aanbieden van online marketing diensten.

Van strategische planning tot de uitvoering, je kunt aan ons alle aspecten van jouw online marketing uitbesteden. Voor een vast bedrag per maand staat je ons hele team van online marketeers tot je beschikking. Zo versterk je je eigen team helemaal volgens het MaaS-principe.

Als je besluit je online marketing uit te besteden, hangt de samenwerkingsstijl af van hoe jouw online marketing traject eruitziet en hoeveel tijd we verwachten te investeren om jouw online doelen te bereiken. Natuurlijk kun je altijd rekenen op een prettige samenwerking waarbij de beste strategie, een professionele werkwijze en meetbare resultaten centraal staan — en dat alles in vijf eenvoudige stappen.

1 oranje
1 wit

Kennismaking

Fueld Bedrijfsfotografie (20 of 171)

Stap 1: Kennismaking

In een kennismakingsgesprek waarin we jou en je bedrijf beter leren kennen, bespreken we je doelen, visie en huidige situatie. Dat geeft ons een duidelijk beeld van wat jouw bedrijf nodig heeft om online succesvol te zijn en waarvoor je online marketing inzetten wilt.

2 oranje
2 wit

Analyse

Fueld Bedrijfsfotografie (39 of 171)

Stap 2: Analyse

Op basis van je doelstellingen maken we een uitgebreide analyse van de online prestaties van jouw bedrijf. Ook maken we een uitvoerige scan van je website om verbeterpunten in kaart te brengen, kijken we naar het gedrag van je website bezoekers en onderzoeken we waar jouw doelgroep zich online bevindt. 

3 oranje
3 wit

Strategie

Fueld Bedrijfsfotografie (31 of 171)

Stap 3: Strategie

De uitkomsten vertalen we naar een strategie voor zoekmachine optimalisatie en het verbeteren van de customer journey, zodat je het beste uit je website kunt halen. Ook stellen we vast bij welke online advertentiekanalen en -mogelijkheden je het meest gebaat bent en welke content marketing activiteiten je het beste kunt toepassen.

4 oranje
4 wit

Implementatie

Fueld Bedrijfsfotografie (159 of 171)

Stap 4: Implementatie

Onze gepersonaliseerde en flexibele marketing oplossingen stemmen we volledig af op de doelstellingen, analyse en strategie.

Zo creëren we een contentplan dat waardevolle content zoals blogs, social media posts, en meer omvat, compleet met een contentkalender. Dit verbetert organische zoekresultaten en maximaliseert de impact van contentmarketing.

Ook ontwikkelen we verschillende campagnes en richten we dashboards in voor zinvolle stuurinformatie. Zo stemmen we alle marketing activiteiten op elkaar af voor maximale synergie en optimale resultaten.

5 oranje
5 wit

Optimalisatie

Fueld Bedrijfsfotografie (146 of 171)

Stap 5: Optimalisatie

We spreken periodiek de resultaten, zodat we verfijnde keuzes kunnen maken en onze online marketing activiteiten waar nodig kunnen aanscherpen.

Dit resulteert in een verbeterde zichtbaarheid, verhoogd engagement en uiteindelijk een toename in je sales.

Fueld Bedrijfsfotografie (20 of 171)

Stap 1: Kennismaking

In een kennismakingsgesprek waarin we jou en je bedrijf beter leren kennen, bespreken we je doelen, visie en huidige situatie. Dat geeft ons een duidelijk beeld van wat jouw bedrijf nodig heeft om online succesvol te zijn en waarvoor je online marketing inzetten wilt.

Fueld Bedrijfsfotografie (39 of 171)

Stap 2: Analyse

Op basis van je doelstellingen maken we een uitgebreide analyse van de online prestaties van jouw bedrijf. Ook maken we een uitvoerige scan van je website om verbeterpunten in kaart te brengen, kijken we naar het gedrag van je website bezoekers en onderzoeken we waar jouw doelgroep zich online bevindt. 

Fueld Bedrijfsfotografie (31 of 171)

Stap 3: Strategie

De uitkomsten vertalen we naar een strategie voor zoekmachine optimalisatie en het verbeteren van de customer journey, zodat je het beste uit je website kunt halen. Ook stellen we vast bij welke online advertentiekanalen en -mogelijkheden je het meest gebaat bent en welke content marketing activiteiten je het beste kunt toepassen.

Fueld Bedrijfsfotografie (159 of 171)

Stap 4: Implementatie

Onze gepersonaliseerde en flexibele marketing oplossingen stemmen we volledig af op de doelstellingen, analyse en strategie.

Zo creëren we een contentplan dat waardevolle content zoals blogs, social media posts, en meer omvat, compleet met een contentkalender. Dit verbetert organische zoekresultaten en maximaliseert de impact van contentmarketing.

Ook ontwikkelen we verschillende campagnes en richten we dashboards in voor zinvolle stuurinformatie. Zo stemmen we alle marketing activiteiten op elkaar af voor maximale synergie en optimale resultaten.

Fueld Bedrijfsfotografie (146 of 171)

Stap 5: Optimalisatie

We spreken periodiek de resultaten, zodat we verfijnde keuzes kunnen maken en onze online marketing activiteiten waar nodig kunnen aanscherpen.

Dit resulteert in een verbeterde zichtbaarheid, verhoogd engagement en uiteindelijk een toename in je sales.

SUCCESVERHALEN

Klanten over Fueld

“Wij hebben onze SEO laten verzorgen door Fueld en dat heeft ons erg geholpen om onze online vindbaarheid te vergroten, meer websitebezoekers aan te trekken en onze conversie te verhogen.”

“Ons websiteverkeer groeide met maar liefst 150% nadat we onze SEO uitbesteed hadden aan Fueld. Door middel van een duidelijk doordachte strategie, afgestemd op alle kanalen is dit zeer succesvol gebleken.”

IT-MARKETING

Sparren over online marketing?

Dan kan met mij! Met meer dan 30 jaar ervaring in CRM en online marketing denk ik graag met je mee over hoe je met onze hulp jouw organisatie naar het volgende niveau tillen.  

Veelgestelde vragen over online marketing uitbesteden

Waarom zou ik online marketing uitbesteden?

Omdat jij je als bedrijf dan lekker kunt focussen op wat je het beste doet, zonder dat je inlevert op je online marketing activiteiten en resultaten.

Met uitbesteden krijg je toegang tot echte experts, bespaar je geld en profiteer je van een professionele, flexibele en doelgerichte online marketing aanpak.

Daarom is het uitbesteden van online marketing een slimme zet, ongeacht je bedrijfsgrootte of branche. Je concurrentie is immers maar een klik van je verwijderd.

Kan ik ook gedeeltelijk mijn online marketing uitbesteden?

Absoluut! Gedeeltelijk jouw online marketing uitbesteden geeft je de flexibiliteit om die onderdelen te boosten waarvoor je zelf misschien niet de kennis of expertise in huis hebt.

Je kunt de volgende zaken aan Fueld uitbesteden:

 • Online marketing strategie

 • Online zichtbaarheid, zoals websitebouw en -optimalisatie, social media en fotografie en video

 • Online vindbaarheid, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), linkbuilding en SEO-teksten

 • Online leadgeneratie, zoals website bezoekers herkennen, conversie optimalisatie (CRO) en marketing automation

 • Growth marketing, zoals marketing campagnes

Maar één onderdeel nodig of juist mixen en matchen? We denken graag met je mee!

Wat zijn de kosten van mijn online marketing uitbesteden?

De kosten van het uitbesteden van online marketing zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de gewenste diensten, de complexiteit van je campagnes en de expertise van het online marketing bureau waarmee je samenwerkt.

Algemeen gesproken zijn de kosten voor kleinere projecten of specifieke diensten, zoals SEO-optimalisatie of het beheer van social media, lager dan wanneer je een volledige online marketing strategie laat ontwikkelen en uitvoeren.

Daarom is het essentieel om vooraf duidelijke doelen te stellen en deze te bespreken met het marketing bureau, zodat zij een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen die past bij jouw budget en verwachtingen.

Onthoud dat investeren in online marketing een investering is in de groei van je bedrijf en dat uitbesteden vaak voordeliger is dan een intern team aanstellen waarin alle disciplines op hoog niveau vertegenwoordigd zijn.

Hoe kies ik het juiste online marketing bureau?

Een goed bureau is niet alleen reactief maar ook proactief, denkt strategisch met je mee en is een partner op de lange termijn.

Begin daarom eerst met het definiëren van je marketingdoelstellingen en specifieke behoeften, zodat je weet welke expertise(s) je precies nodig hebt. Betrek ook je eigen marketingteam bij de beslissing; zij moeten tenslotte ook samenwerken met het online marketingbureau.

Zoek vervolgens bureaus met ervaring in jouw branche of met een bewezen staat van dienst met vergelijkbare projecten. Klantreferenties en portfolio's geven je hier ook meer informatie over. Let daarbij ook op de diversiteit van hun diensten. Kan het bureau meegroeien met jouw bedrijf en bieden ze alles wat je nodig hebt?

Tot slot is het belangrijk om een klik te hebben met het bureau waaraan je jouw marketing uitbesteden wilt en dat hun werkwijze en cultuur aansluiten bij jouw bedrijf. Vergeet niet om ook duidelijke afspraken te maken over timing, kosten, communicatie en resultaten.

VERGROOT HET ONDERNEMEND VERMOGEN VAN JOUW ORGANISATIE

Team Fueld staat voor je klaar.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in CRM en marketing?

De wereld staat niet stil en wij zeker ook niet. Schrijf je in en voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws en updates over HubSpot en IT-marketing. We beloven je niet te spammen!