Het belang van een nieuwe website

Het belang van een nieuwe website

Op een gegeven moment kan het voorkomen dat jouw website niet meer aansluit bij jouw organisatie. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat je als bedrijf sterk bent gegroeid. Een nieuwe website kan voor elke organisatie erg van belang zijn. In deze blog lees je waarom jouw organisatie toe kan zijn aan een nieuwe website.

Websitebezoekers dalen

Wanneer je website niet de juiste resultaten levert, ben je toe aan verandering. Het kan voorkomen dat je veel tijd en werk investeert in je website, maar dat ze jouw website niet kunnen vinden. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat de website niet goed geoptimaliseerd is voor SEO. Onderzoek hoe consumenten zoeken op een website en speel daar op in!

Vernieuwing

Het is erg belangrijk dat jouw website mobielvriendelijk is. Iedereen zit en zoekt tegenwoordig op zijn mobiele telefoon. Houd hier dus rekening mee. Daarnaast is het erg van belang dat je website goed werkt en niet verouderd is. De ontwikkelingen van jouw organisatie moeten terug te zien zijn in je website. Is jouw organisatie de laatste jaren sterk gegroeid? Laat dat dan op je website terugzien!

Lancering nieuwe website

Voor de lancering is het belangrijk dat alles wordt gecontroleerd. Hierbij kun je denken aan:

  • Staan alle links en content op de juiste plaats?
  • Werken de links en buttons?
  • Zijn er geen spelfouten meer terug te zien?
  • Is jouw website mobielvriendelijk?
  • Is er een back-up van de nieuwe website?
  • Check jouw SEO.

Na de lancering van jouw nieuwe website is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je bezoekers aantrekt om naar je nieuwe website te komen. Dat kun je doen door middel van social media, een nieuwsbrief versturen of schrijf een blog. Hierdoor raken jouw (potentiele) klanten op de hoogte van je nieuwe website. Daarbij kan een contentmarketingstrategie van toepassing zijn en maak een contentkalender. Een contentkalender geeft aan wanneer en/of wat wordt geplaatst.

Onze nieuwe website    

Ja! De nieuwe website van Fueld is live! We vonden het tijd voor verandering, en hebben daarom onze website in een geheel nieuw jasje gestoken. De nieuwe website brengt ons veel nieuwe mogelijkheden. Bij een website is het van belang dat het aansluit bij wat jouw organisatie wil uitstralen. Om deze reden sluit onze nieuwe website beter aan bij onze identiteit. Daarnaast wilden we graag een persoonlijk aspect van ons laten zien, wat niet in de oude website terug te zien was. Ook is er verandering gebracht in het aanbod van onze diensten. Al met al, we zijn trots op het resultaat!

Wil jij graag je website optimaliseren, maar weet je niet hoe? Neem dan contact met ons op en wij helpen je daarbij!