NEOLAC

Biologische
babyvoeding

Hoe Fueld Neolac een complete oplossing biedt

Mockup-neolac

BIOLOGISCHE KINDERVOEDING

Neolac is hét merk biologische kindervoeding in Nederland en is onderdeel van leverancier Ausnutria. Neolac biedt al meer dan 100 jaar ervaring in zuivelproductie en heeft meer dan 75 jaar ervaring in de productie van flesvoeding. De biologische kindervoeding is gemaakt van uitsluitend Nederlandse melk.

receptenboek-neolac-portfolio-2

DE VRAAG VAN NEOLAC AAN FUELD

De vraag van Neolac was om alle digitale marketingcommunicatie te realiseren en hiermee de ambitieuze verkoopdoelstellingen te helpen bereiken. Neolac wilde dan ook graag dat alle digitale marketingactiviteiten door ons uitgevoerd kon worden. Naast het aansturen van de externe partij die de website en de webshop heeft gerealiseerd, hebben we de social kanalen, de digitale content, de externe linkbuilding activiteiten en het digitaal ondersteunen van beurzen en evenementen opgepakt.

fbneolacbericht1
fbneolacbericht2
fbneolacbericht3

WERKWIJZE

Als start hebben we kwalitatieve content gemaakt en de social mediakanalen opgezet. Deze kanalen hebben we gevuld en uitgebouwd met bijvoorbeeld winacties. De website en de webshop zijn aangepast naar de nieuwe huisstijl van Neolac. Hierbij zijn de call to actions op de website versterkt. Daarnaast zijn online en offline marketingactiviteiten rondom de Negenmaandenbeurs in de RAI op elkaar afgestemd. Ook zijn er structurele linkbuilding activiteiten opgestart om de vindbaarheid van de website verder te versterken door de juiste content te plaatsen bij derden. Als laatste hebben we marketing automation ingezet om geïnteresseerden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

neolac-magazine-cover-voorbeeld

OOK MARKETINGKENNIS INHUREN?

Neem nog vandaag met ons contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

RESULTAAT

We voeren de online marketingactiviteiten uit, zodat de beschikbare interne capaciteit uitgebreid is met online kennis en kunde. De inzet van de online kanalen heeft ervoor gezorgd dat de online zichtbaarheid, en daarmee het bereik van Neolac, sterk is verbeterd. Daarnaast wordt een bestand opgebouwd met geïnteresseerden die aanbiedingen en nieuwsberichten ontvangen. Wij bewaken het samenspel tussen online en offline marketingactiviteiten en zorgen ervoor dat de online marketingactiviteiten kwalitatief en foutloos plaatsvinden.

Fueld heeft echt waargemaakt om als één aanspreekpunt voor al onze digitale marketingactiviteiten te fungeren. Van blogs en social berichten tot meedenken op strategisch niveau.

Kim van Meel, General Manager Northern Europe

Website: neolac.eu
website-neolac-preview